В ожесточена елиминационна битка Красима претърпя загуба, която я превърна

...
В ожесточена елиминационна битка Красима претърпя загуба, която я превърна
Коментари Харесай

Красима напусна „Игри на волята: България“

В яростна елиминационна борба Красима претърпя загуба , която я трансформира в 14-ия участник, който напусна най-екстремния риалити формат „ Игри на волята: България “. Въпреки травмата в крайници си, тя самоуверено се изправи в сложния конфликт с Кремена . През цялото време Красима имаше преднина и се представяше по-добре, само че не съумя да навакса преимуществото, което противничката й имаше, и загуби елиминационната игра.

“В никакъв случай не съм разочарована от себе си. Представянето ми дотук беше повече от почтено. Бях по-добра и в тази борба. Не позволих неточност, бях безкомпромисна, макар крайници. „ Игри на волята: Бълагрия “ ме научи на доста неща и макар че свърши за мен, аз се усещам като победител “, показа Красима със сълзи в очите след края на борбата.

В конкуренцията за преимущество една против друга се изправиха Милена за Красима и Елизабет за Кремена. И двете демонстрираха на феновете на NOVA какъв брой огромна значение имат персоналната воля и хъса за победа. Крехките девойки устояха повече от 40 минути, задържайки по-голямо от своето тегло. Въпреки болката, те не се предадоха, само че Милена пусна лоста първа. Победата на Елизабет донесе преимуществото на Кремена, което се оказа и основно за оставането й във формат.

Ще се зарадат ли Бойците на завръщането на Кремена? Как ще премине териториалната борба? Кое племе ще гладува и кое ще чества? Ще съумеят ли Бойците още веднъж да сграбчен ключа от Резиденцията или Приключенците ще продължат серията си от победи? Кои ще са новите капитани? - вижте в новия епизод на „ Игри на волята: България “ в понеделник от 21:00 часа по NOVA.

Следете всичко за „ Игри на волята: България “ на страницата и профила на риалити формата.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР