В огромния космически гоблен от зодиакални знаци всяко съзвездие вплита

...
В огромния космически гоблен от зодиакални знаци всяко съзвездие вплита
Коментари Харесай

Представителите на тези зодии бързо се отказват, стане ли напечено

В големия галактически гоблен от зодиакални знаци всяко съзвездие вплита неповторима история от черти и трендове. Днес се фокусираме върху един не толкоз позитивен аспект – склонността към отричане. Докато всеки субект е друг, някои зодиакални знаци са по-предразположени да се предадат, когато са изправени пред провокации, написа Dnes.bg.

Представителите на четирите зодии най-лесно се отхвърлят, когато нещата станат сложни.

А ето и кои са тези знаци:

Овен

Овенът, този първи огнен знак, е прочут със своята смела и импулсивна природа. Въпреки че упоритостта, хъсът и ентусиазмът на Овена са възхитителни, от време на време точно тези качества могат да доведат до неналичието му на неизменност, самообладание и системност при реализиране на задачите му. Когато е изправен пред трудности и провокации, Овенът може да откри за много мъчно да поддържа същото равнище на старание, постоянно избирайки пътя на най-малкото противодействие. Ако сте родени под знака на зодия Овен, разбирането на този аспект може да ви помогне да канализирате силата си по-ефективно и да гоните нещата до последно, без да се отказвате. 

Рак

Ракът е най-емоционалният воден знак. Хората от тази зодия имат дълбока сензитивност, която може да бъде както мощ, по този начин и накърнимост. Тази сензитивност постоянно ги кара да се усещат претрупани и те могат да изберат да се отдръпват или безусловно да се предадат, когато са изправени пред житейски неволи. Хората от зодия Рак се отхвърлят елементарно и тъй като просто не могат да виреят прекомерно дълго в среда напрегнат. Разпознаването на тази наклонност разрешава на Раците да развият механизми за справяне и тактики за проявление на вътрешна мощ и резистентност.

Везни

Везните са знакът на салдото и хармонията в зодиака. Те постоянно ценят мира и спокойствието, а ненавиждат споровете от цялото си сърце. Въпреки че тези качества са почтени за удивление, те могат също по този начин да накарат Везните да са по-склонни да се откажат от нещо, когато са изправени пред борби и/или провокации. Когато обстановката стане сложна и напрегната, Везните може да се изкушат да се отдръпват безшумно, вместо да се изправят пред турбуленцията и да се борят с всички сили. Признаването на тази податливост дава опция на Везните да се научат да се оправят с провокациите по малко по-борбен метод.

Риби

Рибите са най-мечтателният знак в зодиака – този, с най-голямото въображение. Те постоянно намират разтуха в своя богат вътрешен свят. Докато тяхната креативност е безгранична, практичните неща в живота могат да помрачат духа им. Рибите може да са склонни към бягство, избирайки да се измъкнат от провокациите, вместо да се изправят против тях. Рибите са един от знаците, които най-вече ненавиждат да излизат от зоната си на комфорт. Освен това комплицираните предпоставки, събития и/или връзки не ги стимулират, а по-скоро ги отхвърлят от задачата. Разбирането на този аспект оказва помощ на хората от този воден знак да реализират баланс сред фантазиите и действителността.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР