В официалния сайт на Локомотив (Пловдив) бе публикувана позицията на

...
В официалния сайт на Локомотив (Пловдив) бе публикувана позицията на
Коментари Харесай

Треньорският колектив в ДЮШ на Локомотив подкрепи Димитър Палазов

В формалния уебсайт на Локомотив (Пловдив) бе оповестена позицията на треньорския щаб от ДЮШ на клуба, в която експертите от школата застават твърдо зад решенията и дейностите на шефа Димитър Палазов.

" Уважаеми локомотивци, преди няколко месеца управлението на тима взе решение всеки набор да има друг треньор през другите сезони. Ние всички бяхме осведомени със промяната още със стъпването в служба на господин Димитър Палазов. Треньорският колектив бе изцяло склонен с идните промени. Тренировките на всички тимове в школата станаха закрити, което е за да се обезпечи успокоение на децата и треньорите и да се ограниничи до най-малко вмешателството в работата на наставниците от страна на родителите. ДЮШ има шеф и той по своя преценка и убеждение дефинира разпоредбите, назначенията и това кой треньор за кой набор е най-подходящ. Директор, който от много години работи в Локомотив, познава чудесно ситуацията и работата на всеки един от експертите в школата и прави всичко допустимо децата и юношите да вървят единствено напред. Наскоро и всички родители се срещнаха с новите правила, въведени от господин Димитър Палазов. Само в последните няколко месеца представителният тим на Локомотив подписа с четирима футболисти от школата, а също по този начин има и един трансфер в посока Торино. Тези гении са посочили, че имат място в мъжкия футбол, положили са доста старания и това не е останало неусетно.

Случаят с вчерашната декларация, изпратена и до медия със спряна акредитация, е индикативен, че родители от школата на Локомотив се пробват да постановат своето мнение и да се месят в работата на ДЮШ по един или различен метод. Вмешателството в работния развой на всички наставници е станало всекидневие, а това е неприемливо. Виждаме във всички деца голямо предпочитание да упражняват и да пазят цветовете на Локомотив, само че това не е по този начин измежду част от родителите. Искаме да попитаме какво е направил клубът на децата от първия тим на набор 2008, че те няма да продължат да упражняват в тима? Те ли взеха това решение да изоставен, или техните родители са им наложили това, водени от своите персонални упоритости?

Децата от Локомотив-1 набор 2008 играха в Европа с тимове като Байерн Мюнхен, Атлетико Мадрид, ПСВ Айндховен, Уест Хам Юнайтед, Брюж, Фенербахче, Бешикташ, само че белким в някоя от школите на тези грандове родителите на младите футболисти слагат условия и споделят на шефовете там кой треньор кой набор да управлява, вършат анализи вместо наставниците и редят тактиката на отбора? Също по този начин считаме, че е извънредно грозно и долно да се намесват и загатват непосредствено деца, които нямат нищо общо с това, за дадена страна да излезе " по-права " от друга. И това е дело на хора, които настояват, че тяхното интелектуално равнище дава отговор на равнището на ЛОКО (Любим Отбор на Културната Общественост). Всички треньори в школата заставаме твърдо зад дейностите и методите на работа, въведени от господин Димитър Палазов. Тук всички сме експерти и постоянно сме давали най-хубавото от себе си, без значение дали водим деца или юноши. Така е било постоянно, и по този начин ще продължи да бъде. Бъдете сигурни, че нашият клуб поставя оптимални грижи за своите деца и юноши, което се потвърждава от развиването на футболните им качества и представянето им на терена ", гласи декларацията.

Треньорски състав на ДЮШ:

Кириякос Георгиу Апостол
Костадинов Даниел
Димитров Тодор Костов
Аян Садъков-младши
Светослав Каламов
Васил Стефанов
Минко Жилков
Николай Петров Първа лига 1 кръг, петък 20 юли  ЦСКА-София 18:00  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР