В офиса на китайския председател Си Дзинпин има няколко снимки

...
В офиса на китайския председател Си Дзинпин има няколко снимки
Коментари Харесай

Думите на майка му съпътстват Си Дзинпин през целия му живот

В офиса на китайския ръководител Си Дзинпин има няколко фотоси на неговото семейство. Една от тях, на която той държи майка си за ръка, притегля погледите на хората, осведоми " Радио Китай ".

Семейството е първата класна стая на живота и родителите са първите учители на децата. Си Дзинпин се учи от думите и образеца на майка си през целия си живот. Родителите му са от остарялото потомство революционери, които са подготвени на всичко за родината и народа. Великите родители учат своите деца на морал и полезности.

Си Дзинпин обръща огромно внимание на фамилията и своите близки. Като държавен глава обаче, даже и по време на празници, постоянно не съумява да е дружно с тях. Майка му постоянно му споделя, че добре свършената работа е най-голямото почитание към родителите. „ Трябва да си виновен и пред себе си, и пред фамилията ", му повтаря постоянно тя.

Си Дзинпин непрестанно поставя старания, с цел да обезпечи добър живот на всяко семейство. През последните години, без значение от измененията в работата или на поста, той в никакъв случай не не помни завета на майка си да отстоява концепцията да служи на китайския народ. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР