В очакване на пролетта, в очакване на любовта, в очакване

...
В очакване на пролетта, в очакване на любовта, в очакване
Коментари Харесай

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

В очакване на пролетта, в очакване на любовта, в очакване на идната значима стъпка в живота ни, през днешния ден ще разберем какво предсказват звездите за всяка една от зодиите за идната седмица:

Овен

Овни, тази седмица се обрисува доста сантиментална за вас. Под въздействието на интервала на Рибите, ще бъдете по-нежни и прочувствени, в този момент е време за значими диалози с колегата, свързани с бъдещето ви. Необвързаните ще погледнат човек, който към този момент познават, само че по друг, доста по-романтичен метод. 

Телец

Телци, през идващите дни ще имате специфични мигове с обичания си човек, може да получите и вълнуващо предложение. Необвързаните от вас ще имат шанс и ориста ще им изпрати незабравимо запознанство. 

Близнаци

Близнаци, ще имате доста вълнуващи дни, следва огромна смяна за необвързаните представители на зодията. Тези, които към този момент имат половинка, ще подхващат идната крачка във връзката си. 

 мъж, жена

Рак

Раци, тази седмица ще извършите доста значима крачка с колегата си, даже и да не е планувана. Необвързаните от вас ще имат вълнуващи срещи. 

Лъв

Лъвове, ориста ще ви срещне със специфичен човек, като че ли постоянно сте мечтали за него. Обвързаните представители на зодията ще избягат от рутината и ще получат сантиментална изненада.

Дева

Деви, ще бъдете смели и безапелационни, ще взимате значими решения за любовния си живот. Необвързаните представители на зодията може би ще дадат късмет на човек, който от дълго време се старае да завоюва сърцето им. 

 мъж, жена

Везни

Везни, звездите предсказват доста гореща седмица за вас. Обвързаните ще създадат значима крачка към колегата си, а свободните представители на зодията ще вземат най-хубавото от любовния живот.. 

Скорпион

Скорпиони, тази седмица ще видите колегата си в нова светлина, предстоят ви промени. Необвързаните представители на зодията ще слагат ново начало в любовния си живот. 

Стрелец

Стрелци, през идващите дни ще загърбите предишното и ще започнете изначало с доста специфичен за вас човек. Предстоят ви топли и красиви мигове дружно. 

 мъж, жена

Козирог

Козирози, следва ви да предприемете промени с обичания си човек, които ще бъдат доста положителни за общото ви бъдеще. Свободните представители на зодията ще имат ново запознанство, което ще върне вярата им в любовта. 

Водолей

Водолеи, тази седмица ще имате мотив да обсъдите бъдещето с колегата си, ще имате доста прям диалог, който ще ви накара да се влюбите един в различен още по-силно. Необвързаните представители на зодията несъмнено ще имат шанс, тъй като ще срещнат човек, който ще завоюва благосклонностите им по най-изненадващия метод. 

Риби

Риби, фокусът ви несъмнено е върху любовния ви живот от известно време насам и в този момент ще се осмелите да предприемете значими промени. Необвързаните от вас ще дадат късмет на човек, към който изпитват мощно привличане, изгледите за връзка са доста положителни. 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР