В очакване на новото поколение игрови видеокарти GeForce GTX, се

...
В очакване на новото поколение игрови видеокарти GeForce GTX, се
Коментари Харесай

Inno3D работи над течно охлаждане за графичните карти GeForce GTX 11-та серия

В очакване на новото потомство игрови видеокарти GeForce GTX, се чака и растеж на финансовите индикатори и AIB-партньорите на Nvidia стартират от ден на ден да се приготвят за това събитие. В частност, компанията Innovision Multimedia, известна под марката Inno3D, организира в столицата на Китай конференция, на която удостовери информацията, че по магазините новите карти ще се появят през втората половина на тази година.
От компанията към този момент са почнали работа върху картите, които ще са със личен дизайн и ще се появят в продажба скоро след референтните модели Founders Edition. Един от топ-моделите – на „семейството“ iChill ще може да се похвали с охладителна система с течно изстудяване, отвеждаща топлината освен от GPU, само че и от другите витално значими съставни елементи (транзистори VRM и VRAM). Предполага се, че с подобен охладител ще са оборудвани картите от равнище GeForce GTX 1180 и GTX 1170.



Имайте поради, че Inno3D към този момент не за първи път оборудва своите произведения със системи с течно изстудяване. Техен хибриден охладител, състоящ се от необслуживаема система с течност и алуминиеви радиатори с 80 мм вентилатор, може да се срещне в от дълго време наличните за продажба видеокарти. Освен това, те могат да се похвалят както с high-end адаптера iChill GeForce GTX 1080 Ti Black, по този начин и със средностепенния iChill GeForce GTX 1060 Black.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР