В община Минерални бани ще бъде реконструирана и обновена водопроводна

...
В община Минерални бани ще бъде реконструирана и обновена водопроводна
Коментари Харесай

В община Минерални бани ще бъде реконструирана ВиК инфраструктура

В община Минерални бани ще бъде реконструирана и актуализирана водопроводна инфраструктура, оповестиха от локалната администрация. За задачата е бил подписан контракт за разпределяне на безплатна финансова помощ по Програмата за развиване на селските региони, е споделил зам.-кметът на общината Нуртин Сабри.

Минерални Бани Сърница, Минерални Бани

С отпуснатите средства от 5 828 381 лв. без Данък добавена стойност ще бъде реконструиран външен тръбопровод от помпена станция " Караманци " до селата Боян Ботево и до Ангел челник. Ще бъде реконструирано и трасето от помпена станция " Караманци ", планува още планът.

Обновяването на вътрешния тръбопровод в Боян Ботево и Ангел челник съставлява цялостна замяна на амортизираните етернитови тръби с полипропиленови, е прецизирал още Нуртин Сабри.

По плана ще бъде реконструирано и трасето от помпена станция " Сърница " до село Сърница. Ще бъде осъществена и реорганизация на вътрешната водопроводна мрежа в Минерални бани - втори стадий. Реализацията на плана ще докара до най-малко загубите от питейна вода и разноски за повреди, е пояснил зам.-кметът.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР