В Областна администрация днес се състоя заседание на новосформираната Комисия

...
В Областна администрация днес се състоя заседание на новосформираната Комисия
Коментари Харесай

В Стара Загора заседава Областната комисия по спорт и младежки политики

В Областна администрация през днешния ден се състоя съвещание на новосформираната Комисия по спорт и юношески политики под председателството на зам. регионалния шеф Любомир Желев.

В него взеха присъединяване зам. регионалният шеф арх. Банко Банов, представители на общините, на Международния юношески център в Стара Загора, на Центъра за поддръжка на личностното развиване. 

В началото на форума членовете на Комисията одобриха Правилник за активността й. След това бяха разисквани ученическите спортни действия в общините от региона и положението на спортната база по места. Представителите на общините обясниха какви са опциите за гратис практикуване на разнообразни типове спорт в техните обитаеми места.

Мирчо Христов обясни дейностите, които осъществя Международният юношески център за младежите от района. е общинско звено за реализация на общинската политика за образование и образование на децата от Община Стара Загора посредством извънучилищни форми на работа. Пламена Папазова от Центъра за поддръжка на личностното развиване срещна присъстващите с работата на общинското звено за реализация на общинската политика за образование и образование на децата от община Стара Загора в извънучилищни форми на работа.

В края на съвещанието бе разисквана потребността от създаване на многофункционална спортна зала в Стара Загора.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР