В област Варна плажовете без стопани са 28. Най-многобройни са

...
В област Варна плажовете без стопани са 28. Най-многобройни са
Коментари Харесай

Интересна статистика: Ето колко са плажовете без стопани във Варненско

В област Варна плажовете без стопани са 28. Най-многобройни са в община Варна – общо 18, измежду които Чайка, Кабакум – юг, Минерален басейн – юг, Евксиноград, Свети Илия, Буните 2, Офицерски, Галата, Фичоза, Хижа Черноморец, Паша дере. В община Аврен това са Романтика, Камчия. В община Долни Чифлик са регион Изгрев – Хоризонт, Шкорпиловци, а в община Бяла неохраняемите плажове са четири, съобщи БНР.

19 линии в Добричка област са неохраняемите морски плажове съгласно обновената заповед на министъра на туризма от този месец.

Най-много – 10 от тях, са в община Шабла – те са в Дуранкулак и езерото там, Крапец, Шабла, къмпингите Добруджа и Космос. На територията на община Каварна като неохраняеми са оповестени плажовете в Русалка и местностите Тауклиман, Болата и Иканталъка. За община Балчик неохраняемите линия са четири -  плаж Тузлата, Сребристият бряг, Робинзон- 2 и Фиш-фиш нов.

В област Бургас плажовете без стопани са 51.

В заповедта на министъра са оповестени три линии за природосъобразен туризъм – Карадере в община Бяла, в община Несебер – Иракли и плаж Корал на територията на Царево.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР