В обичайния час започна протеста в „триъгълника на властта“. На

...
В обичайния час започна протеста в „триъгълника на властта“. На
Коментари Харесай

Ден 66: Българи от чужбина с пълна подкрепа за промяна в Родината

В нормалния час стартира митинга в „ триъгълника на властта “.

На фасадата на някогашния партиен дом, към този момент публично седалище на Народното събрание, още веднъж бяха прожектирани клипове с изявления на премиера Бойко Борисов и ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева.

Адвокат Николай Хаджигенов от „ Отровното трио “ заяви, че към момента няма отговор на въпроса за какво основният прокурор Иван Гешев живее в държавната резиденция в Бояна. По този мотив през днешния ден е подал тъжба в Административния съд. Очаква отговор и от Министерски съвет.

В неделя в 18.00 ч. ще бъде оповестена датата на третото „ Велико национално въстание “.

„ До оня ден бяхме мафия, а през днешния ден Борисов от Кърджали заяви, че е податлив да договаря. Как министър председател ще договаря с мафия? “, попита от трибуната Арман Бабикян.

От трибуната на жълтите павета се изрече и Мариела Ангелова, българка, живееща в Канада и съобщи, че общността отвъд океана следи протичащото се в България и българите, които имат опит в чужбина са подготвени да оказват помощ за смяната в родината.

Макар и по-малобройни от нормално, протестиращите не са изтощени и остават на площада до момента в който не бъдат изпълнени настояванията им, които остават непроменени от първия ден – оставка на държавното управление и на основния прокурор и осъществяване на почтено избори.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР