В някои страни се опитват да изопачат истината за Великата

...
В някои страни се опитват да изопачат истината за Великата
Коментари Харесай

Путин: В някои страни безсрамно лъжат за войната

В някои страни се пробват да изопачат истината за Великата Отечествена война и нахално лъжат своите деца. Това съобщи президентът на Русия Владимир Путин в eмоционално слово пред участниците в парадa на Червения площад в Москва по случай Деня на Победата. Уроците на войната са настоящи както в никакъв случай, посочи президентът на Русия във връзка 74 година от Победата.
Русия ще продължи да развива своя защитителен капацитет, само че остава отворена за съдействие с други страни в битката с тероризма, екстремизма и неонацизма, сподели още президентът Путин в словото си.

Поуките от Великата отечествена война към момента са настоящи и груповият отпор против носителите на смъртоносни хрумвания още веднъж има определящо значение, означи Путин. И продължи: Призоваваме всички страни да осъзнаят общата ни отговорност за основаване на ефикасна, равна за всички система за сигурност!
Наш свят дълг е да защитим същинските герои от войната. В някои страни нахално лъжат своите деца за войната, трансформират в кумири хора, които, не запомнили за достойнството и човешкото достолепие, слугуваха на нацистите, съобщи още президентът на Русия.

Прекланяме се пред всички ветерани от поколенията на спечелилите - през днешния ден те живеят в разнообразни страни, само че подвигът им не може да бъде разграничен. Винаги ще тачим всички вас, даде обещание водачът на Русия.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР