В някои държави хотелите нямат 13-и етаж, в други хората

...
В някои държави хотелите нямат 13-и етаж, в други хората
Коментари Харесай

Петък 13-и по време на Ретрограден Меркурий: Ето кои зодии трябва да бъдат особено внимателни

В някои страни хотелите нямат 13-и етаж, в други хората заобикалят да вземат значими решения в петък, 13-и... Ако сте суеверни сигурно ще внимавате какво вършиме в този обгърнат с тайнственост ден.

Петък 13-и ще се случи също по този начин по време на сезона на затъмненията. На 16 май лунното затъмнение на кървавата Луна ще изгрее в примамливия и завладяващ Скорпион, което може да хвърли светлина върху някои тъмни и изкривени мечти. Въпреки че тази Луна е след няколко дни, въпреки всичко ще усетите топлината на пристрастеността ѝ, предизвикваща същинска стихия в петък 13-и.

Според някои астролози този другояче естествен ден ще бъде в действителност същинско тестване за тези четири зодии.

Близнаци: Внимавайте, въпреки всичко сте под въздействието на ретроградния Меркурий

По време на този петък 13-и е прекомерно евентуално да се почувствате неудобно, да изтървете нещата от надзор или да се окажете в центъра на въртоп. Животът ще ви обърне с главата надолу, само че колкото и да е необичайно, това ще ви хареса. Защото, когато има драма, има и развлечение, и вести.

Лъв: Отношенията ви с другите страдат

В петък 13-и може да се почувствате зле, поради връзките си с околните или половинката. Преценете по какъв начин стоят нещата, когато се успокоите. И не бързайте с вземането на решения. Всичко си има две страни. Не забравяйте това.

Скорпион: Вие сте на ръба на тотална смяна

По време на този петък 13-и може да почувствате, че идва вашият миг. Нещо, което от дълго време чакате да се случи. Оставете нещата да се случат, не бързайте да действате. Вселената и ориста са на ваша страна.

Водолей: Тежко ви е, само че ще се справите!

Носите най-малко пет дини под една мишница, чувствате се притиснати и е прекомерно евентуално да не издържите душевен на натоварването.

Вярно е, минали сте през много неприятни неща, само че можете да се справите. Не го забравяйте. Един петък, 13-и не може да пречупи волята ви за живот и триумф.

Източник: woman.bg
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР