В нумерологията числото на вашия жизнен път е може би

...
В нумерологията числото на вашия жизнен път е може би
Коментари Харесай

Път в живота: Положителното и отрицателното проявление на всяко число

В нумерологията цифрата на вашия витален път е може би най-влиятелният аспект, който би трябвало да вземете поради.

Числото Път в живота се пресмята, като се съберат всички числа на рождената дата и се редуцират до едноцифрено число. И защото всяко число има своя лична осцилация, според кое е вашето, това оказва въздействие върху личността ви. Числото на виталния път дава присъщи черти и характерности на човек, които ще бъдат дейни през целия живот.

Нумерологията е антично познание, което извлича познание от другите цифри, комбинации от цифри, букви и знаци в живота. Няма положителни и неприятни цифри, а по-скоро вибрацията на обещано число може да се прояви по по-градивен или по по-деструктивен метод. В нас е заложено нещо и ние самите имаме силата да решим по какъв начин да го проявим.
Какви са позитивните и негативните проявления на всяко число Път в живота?   Път в живота 1
В най-хубавия случай родените с Път в живота 1 са стимулирани персони, решителни и естествени пионери. В неприятния вид те могат да бъдат властни, прекомерно упорити и самокритични.

 Добави изложение
Път в живота 2
В най-хубавия случай родените с Път в живота 2 имат съчувствие и почтеност, както и са доста положителни другари. В неприятния вид те могат да бъдат прекомерно чувствителни, нерешителни и постоянно подготвени на всеотдайност.
Път в живота 3
В най-хубавия случай родените с Път в живота 3 са оптимистични, великодушни и харизматични. В неприятния вид те могат да се окажат безпомощни, повърхностни и постоянно сменящи настроението си.
Път в живота 4
В най-хубавия случай родените с Път в живота 4 са подредени, дисциплинирани и надеждни. В неприятния вид те могат да бъдат строги, прекомерно упорити и груби.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР