В нощта на петък срещу събота, в хода на специализирана

...
В нощта на петък срещу събота, в хода на специализирана
Коментари Харесай

Арестуваха автокрадец, докато товареше откраднати гуми във Варна

В нощта на петък против събота, в хода на профилирана полицейска интервенция по противопоставяне на стандартната престъпност, във връзка със зачестили случаи на обири на движимости и елементи от коли и мотопеди, в кв. „ Чайка„ е открит автомобил „ Опел Синтра “ със свалени 4 бр. гуми с джанти.

При извършени бързи оперативно-издирвателни дейности, в миг на товарене на гумите в автомобил, е арестуван причинителя на действието – М. Т., на 31 година, осъждан, от Варна, оповестиха от полицията. С разпореждане на прокурор лицето е арестувано за период до 72 ч., повдигнато му е обвиняване, работата с лицето продължава.

В неделя към 01:30 ч., 71-годишна жена е съобщила, че посредством разкъсване на комарник на прозорец, в дома й в с. Ген. Киселово е проникнало незнайно лице. Незабавно на място е изпратен автопатрулен екип, които са открили лицето в една от стаите на къщата. Същият е открит като А. Х., на 33 година, от с. Михалич. Лицето е арестувано за период до 24 ч., по случая е формирано бързо полицейско призводство.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР