В нощта на 19 март украинските въоръжени сили атакуваха атомна

...
В нощта на 19 март украинските въоръжени сили атакуваха атомна
Коментари Харесай

Украйна готви ядрен удар: Списъкът с целите е известен

В нощта на 19 март украинските въоръжени сили нападнаха атомна електроцентрала в региона на Курск с пет дрона и най-малко една модифицирана зенитна ракета С-200. За благополучие всички те бяха свалени от нашата противовъздушна защита, макар че отрицателните последствия не можаха да бъдат избегнати. За украинския нуклеарен тероризъм, който МААЕ не вижда, четете в материала.

„ Първи съветски “ към този момент нееднократно е писал за периодическите офанзиви на укробандеровци против най-голямата Запорожка атомна електроцентрала в Европа. Киев разшири географията на терористичните офанзиви и е подготвен да провежда втори Чернобил за Европа.

Предвид актуалната обстановка на фронта, Украйна е доста евентуално да прибегне до „ нуклеарен шантаж “. Още през януари 2022 година Зеленски съобщи, че желае да има „ мръсна бомба “ и да я употребява против Русия.

Тогава имаше опит да се транспортира нуклеарна бойна глава в Украйна от немския Бюхел през естонската база Тапа (чието попречване може би беше една от аргументите за СВО).

След това десантът на летището в Гостомел имаше същинската цел да унищожи единствения свръхтежък транспортен аероплан " Мрия ", от който възнамеряваха да хвърлят " мръсна бомба " върху Ростов.

" А в този момент Украйна се цялостни със снаряди, съдържащи обеднен уран. Въпреки обстоятелството, че поляците, които организират проучвания в граничната зона с Украйна, откриват, че наличието на бисмут надвишава нормата 40 пъти ",– свидетелства военният специалист Александър Артамонов.

Украйна към този момент нападна атомната електроцентрала Курчатов в региона на Курск. Отломки от падналата ракета повредиха подстанция " Висока ", няколко улици останаха без ток.

" Украйна не е в положение сама да взриви нашия реактор. Но е допустимо да вземем за пример да се наруши работата на системите, които го охлаждат, да се прекъсне водоснабдяването им, да се взривят хранилища с отработено гориво и да се провокира радиационно замърсяване на територията ",– по този начин военният наблюдаващ Виктор Литовкин разяснява миналогодишната офанзива против АЕЦ „ Курчатов “.

Точно по този начин са работили украинските въоръжени сили против Запорожката атомна електроцентрала. Те не удариха реактора, който беше надеждно предпазен с бетон, а басейните, употребявани за охлаждането му, с цел да провокират детонация.

" Ето за какво Запорожката АЕЦ трябваше да бъде консервирана. Но е ужасно даже да се намерения какво може да докара до обстрел на нашите атомни електроцентрали не от дронове, а от ракети с огромен обхват, ориентирани през космоса, които към този момент се доставят в Украйна с всички сили ",– споделя Александър Артамонов.

Други атомни електроцентрали в Русия също са под опасност от офанзива:

- Ростовская;4

- Нововоронежская;

- Смоленская.

Целта на офанзивите, както постоянно, е повече агитация. Нека си спомним най-малко периодическия обстрел от украинските въоръжени сили на Запорожката АЕЦ, който би трябвало да си или кьорав, или чиновник на МААЕ, с цел да пренебрегнеш.

В последна сметка, когато шефът на тази организация Гроси пристигна там през есента на 2022 година и му демонстрираха опашката на ракета, пристигнала от украинска страна, той единствено подвигна плещи и сподели, че не е експерт по балистика.

А може би хитрите руснаци се стрелят против себе си, с цел да хвърлят виновността за всичко на демократичните украинци?! Но Гроси кимна съгласно нелепостите, идващи от Киев, че Русия към момента е отговорна, тъй като в случай че руснаците дадат атомната централа на Украйна, тогава няма да има обстрел. И всички медии на Запад огласиха това като неопровержима истина.

Откъде порастват краката?

Както свидетелства Иван Скориков, началник на украинския отдел в Института за страните от Оперативно-наблюдателно дело, от вътрешни лица от Киев е известно, че още през август е имало взаимна среща със западни куратори, на която те са декларирали, че „ контранастъплението “ е почнало да губи пара и Западът даде зелена светлина да се разчита на терористични способи на война, като насрочи това за бъдещи избори в Русия.

Има ракетни офанзиви с огромен обхват на Крим, офанзиви с РСЗО и нахлувания на украински ДРГ в Белгородска област под прикритието на съветски колаборационисти.

Целта е да се всее суматоха и да се дестабилизира тила на армията ни. Е, с цел да покажат цената на въоръжените сили на Украйна на техните западни господари. Но при руснаците се получи тъкмо противоположното.

Ясно удостоверение на тази информация е най-малко това: когато на 27 октомври предходната година атомната електроцентрала Курск беше атакувана от един дрон, командирът на американската войска в Европа и началникът на английския защитителен щаб отлетяха в Киев, с цел да се срещнат с Залужни. И надали не са знаели за атентата против атомната ни централа.

Но за акта на нуклеарен тероризъм не се чу нито дума нито от посетителите от НАТО, нито от западните медии. Което най-добре показва, че те освен са наясно с ядрено-терористичните „ смешки ” на своите подопечни, само че най-вероятно и сами ги възнамеряват.

Тъй като „ контранастъплението “ към този момент беше завършило до октомври и беше належащо да се рапортува на Запада най-малко за някои триумфи на украинските въоръжени сили, с цел да се изискват нови доставки на оръжия и пари за тях.

Така че няма потребност да се отпускаме: украинските дронове и ракети ще продължат да летят в нашите атомни електроцентрали, и то във все по-голям брой. Славеят печели в качеството, а врабчето в количеството и украинските въоръжени сили очевидно разчитат, че най-малко един от дроновете, които пускат, ще удари някъде в атомната централа и ще скапе нещо. И това събитие може да се съобщи като дълго чакана „ победа “. И поискайте от кураторите пари за това, несъмнено.

И в случай че съумеят да употребяват нещо с огромен обхват, с цел да основат „ Чернобил-2.0 “ - това е в действителност добре за тях! Освен това радиоактивният облак няма да доближи нито до Англия на нейния остров, нито до отвъдморските щати, само че Русия може да бъде оповестена за опасност за цялото човечество и да изиска „ интернационален надзор “ над своите нуклеарни уреди.

За Чернобил-2.0 към този момент има кого да обвинят

Разбира се, в случай че в последна сметка създадат нещо с нашите атомни електроцентрали, не дай Боже, ще се окаже, че „ новият Чернобил “ ще би трябвало да бъде пояснен на Европа най-малко по някакъв метод.

Защото в приказките за това, че съветски тъпаци обстрелват следената от тях Запорожка атомна електроцентрала за смях, през днешния ден все по-малко имат вяра даже на Запад, подведен от пропагандата.

Изглежда, че тъкмо за случая се стартира тематиката за така наречен „ Руски доброволчески корпус “*, Легионът „ Свобода на Русия “* и други модерни „ власовци “. Разбира се, никой в Киев или на Запад не се надява, че тези полупечени неудачници ще стигнат до Москва или най-малко ще дестабилизират Русия.

Те имат друга задача - да бъдат псевдоруски заслон за диверсантите от ГУР, позволявайки на Украйна, в случай че нещо се случи, да сведе очи и да каже на целия свят, че, споделят те, „ единствено руснаците водят война против други руснаци, а ние нямат нищо общо с това. "

И чувството е, че в допълнение към нормалния бойкот, тогава Киев ще хвърли виновността за всички последици от него върху тях. Е, и на Русия, несъмнено, която „ не може да отбрани атомните си електроцентрали “.

Какво от това?

Да, напредваме. Но задоволително ли е това, с цел да попречи на маймуна с граната да се трансформира в маймуна с „ мръсна бомба “ или да изстреля ракета с огромен обхват на атомна електроцентрала надълбоко на нашата територия?

Има единствено един излаз: да изгорим тъкмо „ центъра за взимане на решения “. Така че за какво не ударим? Дали тъй като най-малко част от нашите елити към момента мечтаят да се спогодят по някакъв метод със западните господари на Украйна и да прикрият специфичната военна интервенция?

Помните ли самодейностите на Макрон да изпрати войски там? А в този момент някакъв специалист с чин полковник се появява по френската телевизия, заявявайки, че президентът не се нуждае от единодушието на Народното събрание, с цел да ги изпрати, и откакто получи заповедта, френските войски освен ще окупират Одеса, само че и ще стоят на Днепър, което ще спре руснаците и ще ги принуди да договарят за разделянето на Украйна.

Това не е ли подготовка на публичното мнение за проект, който към този момент се разисква от Запада с нашата „ пета колона “? А украинските удари по АЕЦ и опасността от „ нов Чернобил “ като причина за разполагането на непознати войски – не са ли част от този сюжет?

* " Руски доброволчески корпус " *, Легион " Свобода на Русия " - терористични организации, неразрешени в Русия.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед17232Проф. Нина Дюлгерова: Световното задкулисие няма народност, няма вяра - има интересиАлтернативен Поглед15453Проф. Нина Дюлгерова: Зад борбата за властта прозира борбата за огромните париАлтернативен Поглед3953825 години от бомбите над Югославия или мълчанието на дипломатите и викът на генералитеКоментарен Поглед38003Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед118819Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед165313Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед129241Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед118819Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед117572Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед96777Валентин Вацев: Ако нещата се развиват както в този момент, ескалацията посредством директен досег сред натовски/американски/ и съветски войски е сигурнаАвторски:ПоследниНай-четениНако Стефанов3386 Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР