В непрекъснато променящия се свят на красота и здраве едно

...
В непрекъснато променящия се свят на красота и здраве едно
Коментари Харесай

Умна тактика, използвана от знаменитостите, която ги кара да изглеждат по-млади от нас, според експерт по естетика

В непрестанно изменящия се свят на хубост и здраве едно нещо остава същото: способността на известните хора да наподобяват доста по-млади от възрастта си.

В Холивуд старостта постоянно се възприема като проблем, само че през последните години това се промени. Известни хора към този момент приказват за възрастта си с убеденост, показвайки какво в действителност значи да остарееш в бизнес, който нормално харесва младежите. Резултатът е група от хора, които освен остаряват добре, само че и въодушевяват другите.

Може да се изненадате да научите, че Виктория Бекъм, Ева Мендес, Мелани Си, Елизабет Банкс и Оливия Колман са всички навършват или са навършили 50 тази година. Всички наподобяват толкоз добре, в случай че не и по-добре, в сравнение с преди 20 години. И по този начин, какво вършат тези звезди, нали?

Едно значимо нещо е целият им метод към здравето и хубостта. Дните на потребление на рискови способи за поддържане на млад тип отминаха. Вместо това днешните звезди живеят по-балансиран живот и се грижат з...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР