В неделя ЦСКА-София приема Лудогорец в мач от 28-ия кръг

...
В неделя ЦСКА-София приема Лудогорец в мач от 28-ия кръг
Коментари Харесай

ЦСКА-София постави рекорд преди големия сблъсък с Лудогорец

В неделя ЦСКА-София приема " Лудогорец " в мач от 28-ия кръг на Първа лига, като този конфликт значително ще дефинира позициите на двата кандидата за купата за втората фаза, поради програмата им до края.

Вчера " алените " си върнаха първото място с две точки пред " орлите " с победа с 1:0 като посетители на " Пирин " (Благоевград). Брайън Морено означи единствения гол в края на първото полувреме.

Успехът в южния град е със смисъла на връх за следващи победи на непознат терен в българския футболен хайлайф - 10. След дуела старши треньорът на ЦСКА-София Саша Илич съобщи, че този връх ще има значение единствено при изискване, че тимът му вземе купата.  

В същия кръг " Лудогорец " също измъкна 1:0 и още веднъж в края - против " Локомотив " (София) в Разград.

В Благоевград ЦСКА-София бе по-добрият тим преди почивката, като натискът му даде резултат в края на полувремето. След това гостите понижиха оборотите, само че пиринци пропуснаха да се възползват. В самия завършек на мача голове можеха да паднат и в двете порти.

В последния неделен мач " Левски " изтръгна 1:0 от " Берое " на " Герена " с гол в добавеното време на Асен Чандъров, по този начин се изравни с " Черно море " на четвъртото място - по 48 точки. Трети е ЦСКА 1948 с 57 т. - на 10 зад водача.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР