В неделя ще направим всичко необходимо хората да гласуват без

...
В неделя ще направим всичко необходимо хората да гласуват без
Коментари Харесай

Ще се стигне ли до хаос на изборите заради бомбените заплахи?

В неделя ще създадем всичко належащо хората да гласоподават без да има никаква заплаха. Това разяснява министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев във връзка със сигналите за бомби в учебните заведения.

„ Не отчитаме действителна опасност все още. Постоянно ще следим процеса. Нека хората да гласоподават умерено. Няма да се стигне до безпорядък, до затваряне на секции ”, добави министърът и още веднъж уточни, че става въпрос за хибридни закани.

Демерджиев увери, че страната прави нужното.

„ За три дни одобряваме нови правила, с които да отнемем и минималната отговорност, която имат шефовете. Ако има действителна заплаха, първите които ще сигнализират за нея, са органите на Министерство на вътрешните работи ”, сподели още той, представен от Нова.

До момента за сигналите за бомби има трима арестувани, измежду тях са и малолетни. 

Във връзка със арестувания българин, махленски в присъединяване в терористична група в Белгия, вътрешният министър разяснява, че от Министерство на вътрешните работи не е изисквана информация за него.

„ През 2016 година е напуснал страната ни. България няма никаква връзка с неговата възможна престъпна активност ”, акцентира той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР