В неделя ще бъде предимно слънчево и почти тихо. Затоплянето

...
В неделя ще бъде предимно слънчево и почти тихо. Затоплянето
Коментари Харесай

Остава ли хубавото време и в неделя?

В неделя ще бъде най-вече слънчево и съвсем безшумно. Затоплянето ще продължи и оптималните температури ще бъдат сред 17 и 22 градуса, по морския бряг - сред 13 и 18 градуса, в София - към 18 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология п.
 
Над Черноморието ще бъде най-вече слънчево, преди обяд - с раздрана междинна и висока облачност, по-значителна по северното крайбрежие. В следобедните часове ще духа слаб изток-югоизточен вятър. Максимални температури: сред 13 и 18 градуса. Температурата на морската вода е 6-7 градуса. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
 
Над планините ще бъде слънчево. Ще духа слаб, по високите и открити елементи - сдържан, западен вятър. Ще се затопли още и оптималната температура на височина 1200 метра ще бъде 13-14 градуса, на 2000 метра - към 6 градуса.

 
В понеделник облачността над страната ще се усилва и вплътнява. В Източна България към момента ще духа сдържан югозападен вятър и температурите ще са високи, дневните в множеството региони ще са към и над 20 градуса. Към обяд от запад ще стартират валежи от дъжд, които през нощта против вторник ще обзет по-голямата част от страната.
 
Във вторник на повече места и повече като количество ще са преваляванията в източната половина от страната, в обособени региони и ще прегърми. Вятърът ще се ориентира от запад-северозапад и дневните температури ще се намалят.

 
Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР