В най-празничния месец от годината дори и най-извънредната ситуация няма

...
В най-празничния месец от годината дори и най-извънредната ситуация няма
Коментари Харесай

Безплатен уебинар за празничен грим

В най-празничния месец от годината даже и най-извънредната обстановка няма да ни попречи да облечем най-бляскавите си рокли и да посрещнем празниците красиви и ослепителни. И до момента в който с роклята е елементарно, то с грима не всички съумяваме да се оправяме добре. В всекидневието ни една серпантина или обичаното червило могат да бъдат задоволителни, само че за празненство вечерите желаеме нещо по-специално.

Точно по тази причина ви каним на нашия специфичен и безвъзмезден уебинар „ Празничен грим с Вики “ на 15 декември от 16 часа . Как можете да сами да си извършите грациозен вечерен грим? Какви артикули са ви нужни, с цел да го постигнете? Трябва ли да следвате някакви избрани правила? Какви са най-актуалните трендове? За тези и още доста забавни неща ще си приказваме с Виктория Стефан, дълготраен професионален гримьор, а вие ще можете да й задавате всички въпроси, които ви вълнуват.

А в случай че желаете да разберете повече за тайните на красивия грим и най-сетне да се научите да се гримирате сами, можете да се включите в нашия курс „ Основи на положителния грим с Вики “ , който включва 9 онлайн урока. Повече за него вижте!

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР