В най-новия и сложен житен кръг – направен на 23

...
В най-новия и сложен житен кръг – направен на 23
Коментари Харесай

Страхувайте се от извънземни, носещи подаръци?

В най-новия и комплициран житен кръг – изработен на 23 юни покрай летището в Торино – се чете в бинарен код „ timeo ET farentes ” (латински), което значи „ опасявайте се от извънземни, носещи дарове “.(Преводът е умозрителен, тъй като „ et ” значи съюза „ и “. Тогава става „ страхувайте се и от дарове “.)

Всички сме виждали житни кръгове и сме чували разнообразни теории за тях – че се появяват естествено, че са дело на шегаджии и най-правдоподобната – че са дело на извънземни, които маркират земните координати за бъдещо настъпление и колонизация, или пък просто спокойно посещаване. Но най-новият житен кръг в действителност печели премията за креативност.

Странната фигура се е появила за една нощ и удивява локални и специалисти. Ако това е дело на работещи на лунна светлина шегаджии, то е трябвало най-малко 15 души да работят взаимно – и то много бързо. Това са 15 души, които работят толкоз за една смешка и дори не споделят с никой друг…

Възможно е да има връзка сред новия житен кръг и този от 2011 година, чието известие в бинарен код е „ EA Enki ” –шумерският господ Енки. Възможно ли е всички тези известия да идват от известните анунаки?

Статията е оповестена в Before it’s news. Източник на фотосите UFO the truth is out there.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР