В най-новата си актуализация, която излезе за приложението с изкуствен

...
В най-новата си актуализация, която излезе за приложението с изкуствен
Коментари Харесай

Приложението Petey използва ChatGPT, за да ви прави плейлисти в Apple Music

В най-новата си актуализация, която излезе за приложението с изкуствен интелект, наречено Petey, то ще може да се свърже с вашия Apple Music, тъй че да прави плейлисти вместо вас или да ви оказва помощ да добавяте обособени песни в библиотеката си в Apple Music.

Новата функционалност се появява дружно с няколко други актуализации, в това число опцията за достъп до най-новия езиков модел с изкуствен интелект на OpenAI – GPT-4, посредством заплатен абонамент „ Petey Premium “.

Новата функционалност на Petey за Apple Music демонстрира доколко Apple и други компании биха могли да употребяват ИИ, с цел да дават рекомендации в личните си приложения, в случай че решат това. Не е ясно обаче дали това ще се случи в iOS 17, защото съгласно слуховете новата версията ще бъде не толкоз огромна актуализация на софтуера.

За да получите музикалните рекомендации на Petey, просто би трябвало да въведете поръчката си за плейлист в интерфейса на приложението. Например, поръчка за гръндж рок от 90-те години връща предстоящи резултати като Nirvana, Pearl Jam, Alice in Chains, Stone Temple Pilots, Soundgarden и други.

След поръчката ви, приложението ще стартира да подрежда къси визуализации на всяка предложена ария, с цел да можете да превъртите и да пробвате всяка от тях. Ако песента ви хареса, можете да докоснете менюто с три точки „ още “ до нея, с цел да прослушате цялостната версия в Apple Music или да запазите песента в библиотеката си.

Можете също по този начин да докоснете, с цел да „ научите повече “ за песента, с което се отваря NowPlaying, приложението за бележки за iOS на разработчика на Petey, Hidde van der Ploeg, което предлага разнообразни обстоятелства и детайлности за песни, записи и реализатори.

Продуктовият дизайнер, трансформирал се в основател на самостоятелни приложения, започва добре признатото приложение NowPlaying през 2021 година, само че сегашната му версия 2.0 се появи през ноември и в този момент служи като комфортен сателит на Petey с появяването на тази нова функционалност в него.

Освен запазването на обособени песни в библиотеката на Apple Music, Petey предлага и опция за основаване на плейлисти. С едно допиране на бутона „ Create Playlist “ (Създаване на плейлист) потребителите могат да дадат име на плейлиста, основан от изкуствен интелект, след което да го отворят в приложението Apple Music и да стартират да слушат песните от него.

Разбира се, тези функционалности изискват потребителите да имат заплатен абонамент за Apple Music, защото услугата няма гратис равнище на достъп. Освен това потребителите би трябвало да имат главен или премиум абонамент, с цел да употребяват Petey в iOS, или могат да употребяват свое лично OpenAI API.

Petey може да се изтегли гратис от App Store, само че изисква абонамент, с цел да употребявате функционалностите му на iPhone. Приложението набира известно количество почитатели, защото от стартирането му единствено за Apple Watch на 8 март до момента са направени общо 24 7000 съоръжения, споделя разработчикът. Версията за iPhone е налична едвам от 6 април.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР