В навечерието на Великденските празници центърът за специална образователна подкрепа

...
В навечерието на Великденските празници центърът за специална образователна подкрепа
Коментари Харесай

Великден с приятели в ЦСОП-Пловдив

В навечерието на Великденските празници центърът за специфична просветителна поддръжка (ЦСОП-Пловдив) посрещна дългогодишните си другари от Катедрата по детска дентална медицина към Медицински университет – Пловдив.

Те постоянно идват на посетители в учебното заведение за деца със специфични потребности, с цел да им напомнят по какъв начин вярно да се грижат за зъбите си. Студентите не пропуснаха да зарадват учениците и с дарове.

Това, което направи настоящето им посещаване по-специално, е празничната великденска тематика. Чуждестранните стажанти по дентална медицина, част от които представляваха благотворителната организация Future dentist in action (Бъдещи зъболекари в действие), пристигнаха готови с всевъзможни арт материали, с които да декорират най-оригиналните великденски яйца.

В създалата се непринудена и другарска атмосфера, възпитаници и стажанти развихриха въображението си и се отдадоха на креативна активност. Оживената екипна работа бе придружена от откровен смях и споделен възторг, което единствено удостоверява, че езикът на другарството е повсеместен и свързва всички нас.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР