В навечерието на Световната купа по сноуборд отново на дневен

...
В навечерието на Световната купа по сноуборд отново на дневен
Коментари Харесай

Шефът на ски федерацията Цеко Минев: Явно и зелените узряха за втори лифт

В навечерието на Световната купа по сноуборд още веднъж на дневен ред излезе въпросът за втори кабинков въжен превоз до ски зоната в Банско. Курортът чака хиляди посетители този уикенд, а президентът на ски федерацията Цеко Минев се надява на по-скоростно решение на казуса.

„ Искам да изкажа признателност към кабинета, тъй като най-накрая се случва нещо позитивно в развиването на спортната инфраструктура – съобщи Минев. – Явно и зелените към този момент са узрели за втори въжен превоз. Интересно е, че след 10 години узряха за тази концепция. През това време министър председателят се изяснява пред Европейския парламент за един въжен превоз, до момента в който в Европа за една година се построяват по двеста. “

Стартовете в пиринския курорт ще се трансфорат в генерална подготовка за зимните олимпийски игри в Пьонгчан като от българския опит ще почерпят и домакините на игрите от Корея. За да няма опашки уредниците пускат паралелна линия с микробуси, която ще извозва феновете против годна въжен превоз карта. Входът за трибуните ще е свободен. На Бъндеришка поляна ще има и занимателна стратегия с доста изненади от спонсорите Fibank, Мтел и Ауди.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР