В навечерието на светлите Рождественски празници структурата на МГЕРБ в

...
В навечерието на светлите Рождественски празници структурата на МГЕРБ в
Коментари Харесай

МГЕРБ дариха телевизор и храни на социално заведение в Пловдив

В навечерието на светлите Рождественски празници структурата на МГЕРБ в Пловдив-град организира обичайна си благотворителна самодейност. Тази година младежите събраха средства и закупиха над 700 кг хранителни артикули за потребностите на Комплекса за обществени услуги " Олга Скобелева ". Те изненадаха прелестно възпитаниците и колектива на дома с тв приемника, който им подариха.

" Децата на България са бъдещето на България и ние всички би трябвало да поставяме грижи това бъдеще да е ярко и изпълнено с усмивки ", показа секретаря на организацията Ваня Тонева.

Членът на НИС на МГЕРБ Йосиф Танев от своя страна благодари на всички, които се включиха в идеята. " Доброто се състои даже в дребните жестове, както и в това да зарадваш някого, да направиш празника му по-светъл и топъл, да му подариш чувството, че не е самичък. А в това в действителност се състои и магията на Коледа ", добави той.

" Радваме се, че допринесахме за това децата да почувстват топлината на празниците ", сподели координаторът на младежката конструкция в Пловдив Ангел Хаджийски.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР