В навечерието на поредната предизборна кампания, аз се надявам политическите

...
В навечерието на поредната предизборна кампания, аз се надявам политическите
Коментари Харесай

Румен Радев: Нека в тази кампания партиите да изведат своите идеи за бъдещето на България

" В навечерието на следващата предизборна акция, аз се надявам политическите партии да са си извлекли поучения от предходните акции. Нека в тази акция, изключително в навечерието на Националния ни празник, да забележим на напред във времето партиите да изведат своите хрумвания за бъдещето на България, а не черен пиар и дълбаене на нови червени линии, тъй като след изборите отново ще би трябвало да седнат на една маса и да търсят да минават повече изгорени мостове, а виждаме това до какво води, води нормално или до несъставяне на държавно управление, или до сформиране на грозни обединения, които рухват при първото по-сериозно тестване. "

Това съобщи пред публицисти президентът Румен Радев. На въпрос дали е проблем това, че един месец преди изборите няма закупени устройства за видеонаблюдение и дали има терзание по отношение на провеждането на изборите от тази позиция, Радев отговори:

" Когато се слага държавното управление от Народното събрание с решение за законодателни промени в последния миг, несъмнено че държавното управление е под едно голямо тестване. Това е освен софтуерно, то е и организационно, то е да се приготвят и секциите, устройствата и най-много хората по какъв начин да работят с тях, само че аз се надявам, че ще бъде открито решение, работи се интензивно по въпроса, тъй че да не бъдат опорочени изборите. "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР