В навечерието на Международния ден на жената в сайта Кино

...
В навечерието на Международния ден на жената в сайта Кино
Коментари Харесай

Любимите филми на руските зрителки

В навечерието на Международния ден на дамата в уеб страницата Кино Mail.ru бяха оповестени резултатите от особено изследване за обичаните филми на дамската зрителска публика в Русия, заяви Лента.ру. Най-много гласове и най-високи оценки получава сантименталната мелодрама " Хубава жена " на Гари Маршъл с Джулия Робъртс и Ричард Гиър в основните функции. На второ място е подложен френският филм " 1+1 ". Трети в листата е " Служебен разказ " на Елдар Рязанов.

В първата десятка са още " Москва не има вяра на сълзи " на Владимир Меншов, " Титаник " на Джеймс Камерън, " Любов и гълъби " на Владимир Меншов, " Мръсни танци " на Емил Ардолино, " Форест Гъмп " на Робърт Земекис, " Ирония на ориста (Честита баня!) " на Елдар Рязанов и " Отнесени от вихъра " на Виктор Флеминг.

Предпочитанията на съветските зрителки са разнообразни според от района, се прецизира в информацията. Например московчанките, за разлика от жителките на другите градове, по-често са посочвали задгранични филми.

През декември бе оповестен лист с обичаните на съветските фенове новогодишни заглавия. Той бе управляван от кино лентата на Елдар Рязанов " Ирония на ориста (Честита баня!) ". Следва холивудската продукция " Сам у дома " на Крис Кълъмбъс. Във водещата тройка бе и комедията " Карнавална нощ " на Рязанов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР