В навечерието на Коледните празници второкласници от Частно средно училище

...
В навечерието на Коледните празници второкласници от Частно средно училище
Коментари Харесай

Второкласници от Варна зарадваха деца в неравностойно положение

В навечерието на Коледните празници второкласници от Частно приблизително учебно заведение " Юрий Гагарин “ в СОК " Камчия “ зарадваха с дарове, лакомства и ръчно направени кукли, децата от  Общностния център за деца и фамилии към Община Варна. Центърът оказва помощ на фамилии с деца с увреждания, деца от уязвимите групи, обществено слаби фамилии и деца, които се нуждаят от психическа и педагогическа поддръжка.

В продължение на час деца от разнообразни обществени пластове пяха, танцуваха и споделяха дружно " Магията на Коледа “.  Освен дарове и лакомства,  второкласниците от ЧСУ " Юрий Гагарин “ бяха подготвили една специфична изненада - ръчно направен амулет, който да закриля децата от Центъра и да им носи здраве, благополучие и обич.

Трогателен бе фактът, че децата от Общностния център бяха oрганизирали Коледна стратегия с песни и стихотворения, с която да зарадват учениците на ЧСУ " Юрий Гагарин “.

Накрая всички дружно се хванаха за ръка и образуваха кръга на другарството. Така Общностният център за деца и фамилии във Варна бе изпълнен с най - чистата обич – детската.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР