В навечерието на есенните избори републиканците извадиха основния коз от

...
В навечерието на есенните избори републиканците извадиха основния коз от
Коментари Харесай

Байдън-младши прецаква Байдън-старши

В навечерието на есенните избори републиканците извадиха главния коз от ръкавите си. Съвсем предстоящо това беше именитият преносим компютър на сина на президента на Съединени американски щати, пропуснат от него в ремонт и съдържащ тонове компрометиращи доказателства за първото семейство на Америка. Наскоро даже медиите, работещи за демократите, признаха достоверността му. Преди това две години се бориха обезверено с всички разкрития.

Наркоман, пияч, подкупвач, коцкар, съвременен създател с мъчително пристрастяване към порно и проститутки - наподобява, че към този момент знаем всичко за Хънтър Байдън. Но не, все нови и нови разкрития не престават да се сипят от преносимия компютър като от рог на изобилието. Интересно е да се наблюдава коя от случките на Хънтър оставя безразлична американската аудитория и коя е съществено шокиращо. Това характеризира американците сносно като нация.

Например кореспонденцията на Байдън-младши по тематиката за военните биолаборатории в Украйна и вложенията му в създаването на най-опасните вируси не направи изключително усещане. Какво са правили в тези лаборатории, какви смъртоносни заболявания са изпитвани върху нещастните украинци, за какво Хънтър е трансферирал милиони долари (включително от Пентагона), каква друга болест са възнамерявали да пуснат в света? Тези въпроси засягат цялата планета, само че не и Съединените щати. Само си помислете, какво е предписание там с локалните поданици на Украйна момчето от положително семейство?

Но видеото, в което голият Хънтър с револвер се скита из хотелска стая в компанията на някакво голо момиче, провокира най-живото отвращение на обществеността.

Факт е, че Демократическата партия, към която принадлежи Байдън-старши, безмилостно се бори за възбрана или ограничение на продажбата на оръжия. Веднага откакто има всеобща пукотевица (а в последно време те се случват три пъти за два дни), демократите стартират ритуалните си недоволства.

И в това време Байдън-младши постоянно купува револвери - някогашната му брачна половинка даже се оплака от това в книгата си с записки - и е сниман да ги размахва пред държанките си. Получава се грозно. Възмущават се републиканците, за които цялата тематика със възбраната на огнестрелните оръжия е като изострен нож, само че и демократите, които схващат по какъв начин това излага и Хънтър, и татко му, и цялата партия.

Но най-скандалната, най-болезнената, най-мръсната тематика на преносимия компютър на Байдън напълно не са опиатите, оръжията или оргиите. Американците са доста по-загрижени за парите. Няколко пъти по време на бурния си живот Байдън-младши се разори, един път даже трябваше да бръкне в спестяванията на щерка си за лицей. Но всякога той се издигаше като феникс от пепелта и още веднъж започваше да хвърля хиляди долари за опиати и проститутки.

За двадесет години през ръцете на Хънтър са минали десетки милиони долари. За какво и от кого ги е получил? Давал ли е на баща си? Дали тати е употребявал позицията си на сенатор, вицепрезидент и по-късно президент на Съединени американски щати, с цел да се отплати по някакъв метод на донорите си? И по какъв начин " чичо Джим " - братът на президента - взе участие във всичко това?

Не, не, несъмнено, „ в Съединените щати няма корупция “. Слушаме тази мантра от тридесет години. Корупцията е някъде измежду дивите нации, които Саша Барон Коен по този начин изобретателно осмива във филмите си. В Съединени американски щати това се назовава „ лобиране “ или „ правни услуги “ или „ помощ за поощряване на бизнеса “. И няма корупция.

Въпреки това към Байдън последователно се оформя такава зона на изключване, в която всичко е допустимо. Не, съдбовната дума " подкупи " към момента не е чута, само че всичко последователно върви към това.

Първият знак беше книгата с записки на някогашната брачна половинка на Хънтър Кейтлин Буле “Ако се разведем ". В него тя деликатно загатва за обстоятелството, че Хънтър е имал големи задължения към Данъчната работа на Съединени американски щати, само че той по някакъв метод е разрешил проблемите и тематиката е решена.

Това е доста болна тематика за милиони американци. Обикновеният жител се опасява от вездесъщите данъчни чиновници като от съд небесен и основателно се възмущава, виждайки какво е позволявано.. Под натиска на публичното отвращение през 2020 година федералните прокурори на Делауеър бяха принудени да стартират следствие на данъчните измами на Хънтър Байдън.

Иронията тук е, че щатът Делауеър е класическа офшокар в сърцето на Съединените щати. Тук притежателите на най-богатите корпорации по света крият благосъстоянията си от налози. Разследването към момента продължава. Споменават се и пране на пари и лобиране за непознати ползи, само че резултатът не се вижда.

Но по-нататък - повече. От същия преносим компютър се роди гласово известие от Байдън-старши, адресирано до сина му през декември 2018 година Любов и деликатност се чуват в заекването на стареца. Той общително предизвестява Хънтър за публикуването на следствието на “Ню Йорк Таймс” и публикацията, съгласно него, се оказва „ добра “. „ Мисля, че към този момент си чист ", споделя Джо Байдън. „ Обади ми се, в случай че можеш, обичам те. "

„ Сега си чист “ значи, че нещо е било нечисто в предишното и публицистите биха могли да го разкрият. Наистина, публикация на “Ню Йорк Таймс” от 12 декември 2018 година разказва връзки сред Хънтър Байдън и китайския предприемач Патрик Хо. Авторите на обявата обаче старателно отклоняват фокуса на следствието от Хънтър и му се разминала. Подробностите за съдействието му с Хо бяха разкрити едвам оня ден.

Оказа се, че Патрик Хо е превел милион $ на Хънтър за така наречен юридически услуги. Е, какви услуги може да има? Смешно е да си представим Хънтър като юрист. И цената е прекомерно астрономическа. Усеща се, че синът на американския вицепрезидент просто е давал покрив на китайците. Също по този начин е подсказващо, че първото позвъняване след ареста му от федералните на летище Кенеди през 2017 година, Хо го прави на Джеймс Байдън - същият " чичо Джим ".

Според “Ню Йорк Пост” Хънтър, татко му Джо и чичо Джим са си партнирали с Хо, с цел да основат взаимно петролно партньорство за милиони долари. „ Десет % ще отидат при Големия човек “, предизвестява Хънтър китайците в имейл. „ Големият “ е бъдещият президент на Съединени американски щати Джо Байдън.

Фактът, че китайците намерено ухажват Хънтър, гощавайки го с вечеря, девойки, подкупи, не е вест за американската аудитория. Веднъж даже му подаряват голям елмаз. Но за първи път на обществеността се показват доказателства, че Байдън-старши освен е знаел чудесно какво се случва, само че и е взел участие интензивно в тези незаконни схеми.

Този съобразителен, известен жанр на американска корупция е изумителен. Скъпа храна, безценен алкохол, дами, опиати, револвери, този елмаз Всичко това не е изненадващо: преди да се заеме със семейство Байдън, Патрик Хо, съгласно американските разследващи служби, интензивно корумпира водачите на африканските страни. За това е наказан в Щатите. Стилът е в действителност различим, африкански. И тези хора все се борят с корупцията в Русия. А не намират ли такава при себе си.

Но това не е задоволително. В един от своите порно клипове Хънтър повърхностно споделя на продажница за бизнеса си с Патрик Хо, наричайки го „ шибан основен разузнавач “. Ясно е, че публично предприемачът не е правил нищо сходно. Неволно обаче поражда догатката, че Хо може по някакъв метод да е обвързван с разследващите структури на Китай. Разузнавателните служби на КНР работят много тясно с водещи китайски предприемачи, изключително с тези, които извършват интернационалните планове, това в действителност е нормална процедура.

И какво се случва тогава? Семейството на бъдещия президент на Съединени американски щати работело ли е за китайското разузнаване на дребна цена? Това към този момент не е просто рушвет - това пълноценна държавна измяна.

“Какво е вашето доказателство?”, възмущават се демократите. Но главното доказателство е тъкмо пред очите ви. Политиката на Байдън към Китай е тъкмо противоположното на комерсиалните войни, които Доналд Тръмп води интензивно и решително. Сега администрацията на Вашингтон се отличава с реторика, кара се на КНР, пробва се да подклажда спор в Тайван, само че в действителност бизнесът върви и продължава. Американските олигарси сполучливо печелят пари от взаимни планове.

От новата порция разкрития излиза наяве, че Хънтър Байдън е прокарвал ползите на висши чиновници на “Гугъл” в Китай. Между другото, те играят водеща роля във Вашингтонската администрация от доста дълго време. Например Ерик Шмид се изкачи на политическия Олимп при Обама и продължава да работи там при Байдън. Притежаваният от него “Гугъл” удави всички разкрития на семейство Байдън в търсачките за две години и ги маркира като имитации. Така несъзнателно поражда въпросът: кой ръководи управника? Байдън ли взима решенията или му се диктуват от група американски олигарси?

Републиканският електорат в Съединени американски щати постоянно е бил уверен, че американският президент с децата и семейството си се е продал на китайците. Днес тази тематика стига до равнището на съответни обвинявания. Добавете откровената груба корупция и вероятното съдействие с разследващите служби на Китай. Въпросите към Байдън се натрупат.

Изглежда, че в случай че казусът Хънтър се одобри съществено, демократите няма просто да изгубят изборите през ноември. Лесно могат да изгубят и президента си.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР