В навечерието на едномесечно турне в Скандинавия и в разгара

...
В навечерието на едномесечно турне в Скандинавия и в разгара
Коментари Харесай

Забавление и танци под ритъма на музиката на група „Акага“

В навечерието на едномесечно турне в Скандинавия и в разгара на лятото на 29 юли от 20:00 часа на пл. Възраждане в Габрово ще забие група АКАГА – музиканти, които с гения, харизмата и умеенето си да основават същински празник с музиката си, подсигуряват прекарване, което да остане незабравимо. 20 от най – яките летни шлагери на групата ще звучат в горещата юлска вечер. Ще е занимателно, ще е танцувално, ще е с усет на „ Куба Либре “, ще ни подсети, че е „ Време за море “, ще е за ценители от всички възрасти.

AKAGA е една от най-популярните български групи, образувана от студенти на Националната Музикална Академия през 1992 година. Музикантите от бенда са считани за създатели на модерния български саунд. Музиката на Акага съставлява композиция от фюжън, джаз, фънк, фолклорна музика, реге, соул и даже хип-хоп.

В актуалният състав на групата влизат музикантите: Красимир Куртев, Иво Казасов, Георги Велев, Красимир Кирилов (Джоджо), Петър Главанов, Калин Петров и Димитър Митев (Дънди). Сред някогашните членове на “Акага ” личат имена като: Ясен Велчев, Калин Вельов, Цветан Недялков и други

Чакаме ви!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР