В навечерието на 70-ия си рожден ден Ричард Гиър отново

...
В навечерието на 70-ия си рожден ден Ричард Гиър отново
Коментари Харесай

Ричард Гиър след третата си сватба: Аз съм най-щастливият човек

В навечерието на 70-ия си рожден ден Ричард Гиър още веднъж застана пред олтара. Холивудската звезда е сключил брак преди дни.

Испанското издание Hello оповестява, че Гиър и 35-годишната Алехандра Силва са подписали брачни свидетелства при започване на април. Двамата обаче възнамеряват огромно празненство за 6 май в дома им в Ню Йорк. Церемонията ще се състои в стеснен фамилен и другарски кръг.

За женитба сред Гиър и Силва се заприказва още през декември предходната година, когато стана ясно, че двамата са се сгодили скрито. Ричард и Алехандра са дружно от 2014 година

Това ще бъде трети брак за артиста, който бе женен за супермодела Синди Крауфорд сред 1991 и 1995 година Гиър се раздели с втората си брачна половинка Кери Лоуъл през септември 2013 година след траял 11 години брак. От нея артистът има 15-годишен наследник – Хоумър.

Булката също е била омъжена – за канадски предприемач, от който също има момче. Алехандра Силва е щерка на предприемача Игнасио Силва, някогашен финансов вицепрезидент на футболния клуб “Реал Мадрид”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР