В навечерието на 24-ти май - Ден на светите братя

...
В навечерието на 24-ти май - Ден на светите братя
Коментари Харесай

Веска Ненчева, БСП: Урокът по родолюбие, представен от малките калоферчета, е нужен на всеки един българин

В навечерието на 24-ти май - Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската писменост, култура и просвета и на славянската словесност, по покана на народния представител от Българска социалистическа партия Веска Ненчева в Народното събрание гостуваха възпитаници и учители от СУ " Христо Ботев ", гр. Калофер.

В коридорите на Народното събрание децата демонстрираха наученото досега и показаха своето родолюбие с декламиране на стихове от Ботев и показване на патриотични песни. За да ги поддържат, там участваха още ръководителят на парламентарната група на “БСП за България “ - Георги Свиленски, ръководителят на Комисията по образованието и науката - Ирена Анастасова, секретарят на парламентарната група на “БСП за България “ - Вяра Емилова, както и цялата група на левицата, кметът на гр. Калофер - Румен Стоянов, шефът на СУ " Христо Ботев ", гр. Калофер - Таня Маринова, учители и народни представители. Всички те бяха трогнати от осъществяването на учениците.

„ Днес урокът по родолюбие, показан от дребните калоферчета, е необходим на всеки един българин “, съобщи гордо пред присъстващите Веска Ненчева, като добави: „ Тази седмица беше белязана със мощно наличие на борбения дух на хората от нашия подбалкански край в българския парламент “, уточни националният представител от левицата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР