В Националния етнографски музей ще се проведат седмични летни школи

...
В Националния етнографски музей ще се проведат седмични летни школи
Коментари Харесай

Летни седмични школи за деца организира Националният етнографски музей

В Националния етнографски музей ще се проведат седмични летни школи за деца на възраст сред 7 и 14 години в интервала до 7 юли. Програмата включва показване на разнообразни аспекти от обичайна просвета и направа на произведения благодарение на майстори, които ще останат за спомен на участниците. Ще бъдат показани детски игри от предишното. 
Част от тематиките в програмата са обичайното облекло и украшения, поминъци, обредни хлябове, вярвания и други Време на осъществяване (от понеделник до петък, вкл.): 12-16 юни, 19-23 юни, 26-30 юни, 3-7 юли. Заниманията са от 9,30 до 16 ч. Включването в групите е по реда на записване на участниците. Групите ще наброяват най-много 15 деца. Предварителната поръчка за присъединяване е наложителна и може да се направи на тел. 0879 807 947. Цена за включване в школата - 150 лева за седмица. 
Всеки родител би трябвало да приготви храна за обяд за детето си и да носи разпечатана и подписана декларация за осведомено единодушие, която може да се смъкна от уеб страницата на ИЕФЕМ.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР