В настоящата ситуация остава неразбрано съобщението, което искаме да изпратим,

...
В настоящата ситуация остава неразбрано съобщението, което искаме да изпратим,
Коментари Харесай

Политолог: Ще използват дипломатическия скандал за партийни цели

В актуалната обстановка остава завалено известието, което желаеме да изпратим, само че реакцията на Русия е предстояща. Това разяснява политологът Сергей Петров пред Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че огромна част от 70-те изгонени в действителност не са дипломати, а личен състав в дипломатическите задачи на Русия.

" Русия постоянно е била нападателна във външната си политика, предстоящо е ответната мярка да бъде по-сериозна от тази, която ние сме подхванали. Такъв е маниерът на Русия през последно време ", съобщи политологът.

Според него създалата се политическа рецесия можеше да бъде избегната.

" Не е ясно кой е взел решението - всеки бяга от отговорност, въпреки всичко приказваме за обвиняване за шпионаж. Много по-ефективно е да бъдат хванати хора, правили такава активност, и по-късно да се пристъпи към изпъждане ", добави Петров.

По думите му всички ще извлекат политически дивиденти от обстановката.

" Не имам вяра, че това ще окаже огромно въздействие върху процеса на сформиране на държавно управление. При избрани условия кабинет може да се сформира. Това няма да промени хода на договарянията. Ще бъде употребена обстановката от разнообразни политически сили за реализиране на задачите. Като от Българска социалистическа партия, които споделиха, че ще продължат договарянията без Кирил Петков като министър председател ", разяснява още политологът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР