В настоящата ситуация, когато трябва да видим – можем ли

...
В настоящата ситуация, когато трябва да видим – можем ли
Коментари Харесай

Балабанов: ПП продължават да вървят по погрешен път

" В актуалната обстановка, когато би трябвало да забележим – можем ли да водим диалози – би трябвало и говоренето да е по-умерено ", акцентира депутатът от Има Такъв Народ.

На която и от партиите - Демократична България или Българска социалистическа партия, да връчи президентът мандата – те са подготвени, в това число и Има Такъв Народ, да се положат оптимални старания, с цел да видят дали могат да се схванат и да сформират кабинет. Това съобщи по Нова тв депутатът от Има Такъв Народ Станислав Балабанов.

„ След като всички чакахме през целия ден в четвъртък какво ще се случи с връчването на втория мандат – разумно е демократичната процедура да се съблюдава. Надяваме се, откакто президентът организира съвещания с всички политически партии – идната седмица да направи един умен избор и да връчи мандата на който реши, с концепцията да забележим дали е допустимо в една такава обстановка да се опитаме да съставим държавно управление. С ясна стратегия, с явен период на време, тъй като доста работа ни чака, а на хората им писна да слушат единствено политически поръчки и популистко говорене ”, акцентира депутатът.

Той разяснява и спора с Политическа партия. „ Политическа партия не престават да вървят по неправилен път. В актуалната обстановка, когато би трябвало да забележим – можем ли да водим диалози – би трябвало и говоренето да е по-умерено. Много тиня се изля, доста обстоятелства излязоха на напред във времето. За страдание истината е много грозна. Ние избрахме да сме на страната на истината, само че сега е значимо какво вършим ”, уточни Балабанов. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР