В наши дни емоционалната интелигентност е изключително ценно качество. То

...
В наши дни емоционалната интелигентност е изключително ценно качество. То
Коментари Харесай

Ето кои са зодиите с най-висока емоционална интелигентност

В наши дни прочувствената просветеност е извънредно скъпо качество. То сплотява самосъзнатост, обществен усет, различаване на личните страсти и балансиране на взаимоотношенията. споделя кои зодии имат най-висока прочувствена просветеност.

Риби

Представителите на зодия Риби са прочувствено интелигентни и тяхната вътрешен глас е по-силна, в сравнение с останалите знаци от зодиака. Хората, родени под този зодиакален знак, са способни да възприемат страстите и инстинктите си на по-дълбоко равнище.

Рак

Хората, родени под Рак, са в непрекъснат контакт с страстите и настроенията си, което от една страна може да ги направи по-уравновесени и зрели. От друга страна, когато са в ниско проявяване, мощната им емоционалност може да ги саботира и по-скоро да замъгли същинската същина на вътрешния им свят. Когато овладеят стихията си, те се трансформират в страхотни актьори и могат да предадат в изкуство или друга изобретателна активност своите и непознатите страсти с отлична точност.

Близнаци

Не се изненадвайте, че Близнаците са в листата. Техния знак е ръководен от Меркурий, което ги прави доста положителни комуникатори, а способността да споделяш ловко е едно от условията за прочувствено образован човек. Като изменчив знак, те имат фина вътрешен глас за обществената среда, в която се намират и напълно не са толкоз прочувствено дистанцирани, колкото наподобяват.

Дева

Девите имат развито око към детайлите, аналитични са и са съпричастни . Отношенията им рядко са трагични и когато са, нормално не е по тяхна виновност. Ако поддържат критичността си на рационално равнище и я употребяват градивно, те са способни да реализират същинска естетика в себе си и връзките си. Да не приказваме, че работата в екип с Дева е същинско наслаждение: задоволително е просто да ги оставиш да си свършат работата както могат най-добре. Те знаят по какъв начин да попълнят изчезналите части и да споделят добре без значение за коя сфера от живота става въпрос.
 работа iStock/Getty Images
Везни

Кралете и кралиците на дипломацията знаят доста добре какво желаят другите, макар че рядко знаят какво те самите желаят. Непознаването на себе си е единственото, което липсва на множеството представители на Везни. Стихията им е в това да усещат средата и да поддържат мира във взаимоотношенията си . Те са положителни слушатели и самото им наличие е успокояващо. Ако работят въ6рху себевъзприемането си, са способни да внесат хубостта, която основават във връзките си и във вътрешния си свят.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР