В наши дни 40-годишният приемник на отбора на САЩ вижда

...
В наши дни 40-годишният приемник на отбора на САЩ вижда
Коментари Харесай

Флаг футболът дава на жените играчи усещане за общност, възможности за стипендии и скорошно участие на Олимпиадата

В наши дни 40-годишният правоприемник на тима на Съединени американски щати вижда процъфтяваща общественост от дами от всички възрасти и с всевъзможни качества, които издигат спорта към нови висоти. Това е уголемение, което ще бъде усъвършенствано единствено с неотдавнашното прибавяне на спорта към олимпийската стратегия за летните игри през 2028 година в Лос Анджелис.

Безконтактната игра, включваща доста забързано деяние, в действителност беше на издигнете се за известно време, като тимовете и лигите, характерни за девойките, се появяват от бряг до бряг - също и от континент на континент. Осем щата са глобили девойките да маркират футбола като академични спорт в гимназията – повече предизвикват пилотни стратегии – и в този момент се оферират стипендии за колежи за дами играчи на равнище NAIA. NFL даже хвърли тежестта си зад байрак футбола посредством лиги и събития.

„ Това е толкоз значимо за дамите да могат да кажат „ Имам фантазия да играя футбол “ – и в действителност да знаят това опция в действителност е налице ", сподели Овърстрийт, някогашен баскетболист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР