В нарастването на документалния сериал от две части, излъчван този

...
В нарастването на документалния сериал от две части, излъчван този
Коментари Харесай

Новият зловещ спад на телевизията: хитовата Уенди Уилямс, страдаща от деменция, е превърната в странна изродичка, докато роднините пълзят в изчезващите й прожектори. И, взривява МОРИЙН КАЛАХАН, това е безсърдечно и цинично нарушение дори според мръсните с

В повишаването на документалния сериал от две елементи, предаван този уикенд по Lifetime, диагнозата на Уилямс на фронтотемпорална деменция и първична прогресивна афазия на 59-годишна възраст беше обществено оголен.

Времето, даже по холивудските стандарти, наподобява безсърдечно и цинично. Просто погледнете законния аставник на Уилямс, посочен от TMZ като Сабрина Мориси и който съгласно известията е завел дело против компанията майка на Lifetime.

„ Борбата за „ Спасете Уенди Уилямс “ е заглавната история на списание „ Пийпъл “, обозначена с „ Пристрастяване, битки за здравето, семейство в безредици “.

Междувременно племенницата на Уилямс Алекс Фини – другояче малко прочут локален водещ на вести в Маями – усеща усета на огромното време, обикаляйки в „ Добро утро, Америка “ и „ The View “.

Всичко се усеща непоносимо. Както знае всеки, който обича човек...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР