В началото Николаос Цитиридис се опита да води епизода от

...
В началото Николаос Цитиридис се опита да води епизода от
Коментари Харесай

Шоуто на Николаос Цитиридис: Тото от „Скандау“ показа колана си на шампион по кеч

В началото Николаос Цитиридис се опита да води епизода от вкъщи си в унисон на модерната наклонност да се работи от вкъщи (home office). Уви, обаче трябваше да се върне в студиото, където напълно скоро получи позвъняване от Васил Божков. Наложи се водещият да успокоява предприемача, взет на мушка от основния прокурор.

Шоуто продължи с избухливата поява на Тото от „ Скандау “, който влезе в студиото със личен колан на първенец по кеч. Оказва се, че някогашният професионален футболист е огромен фен на кеча.

Снимка: btvnovinite.bg

Николаос напомни на Тото, че още като са били деца водещият е победил рапъра в съревнование по пеене в музикалния конкурс „ Голямо междучасие “.

Припомняйки си младежките години във Враца, Тото описа история за първото си хвърчене с четириместен аероплан сред две врачански села – по време на полета всички се омазали с домати и слезли задачите в алено за смут на отговорника на летището.

В диалога се включи с привет положителният другар на Тото - влогърът Кристиан-Чарли Танев, който зададе към артиста много провокативния въпрос да разкрие какъв брой интимни връзки е имал с сътрудници от същия пол. Тото натамани броя на 5, само че останаха подозрения, че може и да са повече.
Ицо Хазарта, рапърът Жлъч и Нели Рангелова в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ Към рапърите Хазарта и Жлъч в студиото се причисли най-красивият глас на естрадната музика – Нели Рангелова
За пръв път на сцената на шоуто гастролираха актьорите Йордан Данчев и Явор Борисов, превъплъщавайки се в облиците на Мазния и Куркумата – пандизчии от „ Бобов дол “, планиращи бягство.

На финала на стола против водещия седна началник Емил Минев, кулинарен шеф на лондонската академия „ Кордон Бльо “, който описа по какъв начин комбинира своята „ библиотека от усети “, по какъв начин протичат курсовете в влиятелното учебно заведение за готвачи и какъв брой е мъчно една страна да се трансформира в кулинарна дестинация. За да се развие капацитета на България, съгласно началник Минев би трябвало да се стартира от селата. Помолен от водещия да предложи достоверни български менюта за Гордън Рамзи и Силвена Роу, началник Минев показа, че би почерпил Рамзи с яйца по панагюрски, а Силвена Роу – с баница.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР