В началото на юни стана ясно, че Дуа Липа се

...
В началото на юни стана ясно, че Дуа Липа се
Коментари Харесай

Това ли е новото гадже на Дуа Липа

В началото на юни стана ясно, че Дуа Липа се е разделила с приятеля си Айзък Карю.

Двамата бяха дружно от 2013 година до 2017 година След къса разлъка, в която Дуа Липа излизаше с фронтмена на Lany Пол Клейн, певицата и Карю още веднъж се събраха през 2018 година

Като причина да прекратят връзките си още веднъж съгласно The Sun, е натовареният график на певицата. Истината обаче май ще се окаже друга. Дуа Липа явно не е чак толкоз заета, откакто има време за нова обич в живота си.
 Дуа Липа, Айзък Карю и за какво двамата са се разделили
Дуа Липа към този момент е свободна жена

Какви са аргументите

Според Metro певицата към този момент си има ново гадже и той е братът на Бела и Джиджи Хадид - Ануар . Изданието твърди, че Дуа Липа даже е била с него на рождения му ден в Лос Анджелис този уикенд, 22 юни.
 Снимка 430665

Ануар Хадид, чието същинско име в действителност е Оливър, е на 20 години и е модел. Подписва контракт с стилната организация IMG Models (същата, с която работят Бела и Джиджи) през 2016 година Още тогава е на корицата на Teen Vogue, a идната година става и лицето на мъжката фешън линия на Hugo Boss. Известно време Ануар излизаше с Кендъл Дженър.
 Ануар Хадид и Бела Хадид

Ануар Хадид и Бела Хадид

Нито Дуа Липа, нито Ануар не са удостоверили публично новината, а до момента в който това стане, всичко си остава единствено съмнение.
 Дуа Липа и по какъв начин се забавлява във Франция
Дуа Липа по бански

Ето по този начин се забавлява в Кан
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР