В началото на всяка връзка емоциите взимат връх и често

...
В началото на всяка връзка емоциите взимат връх и често
Коментари Харесай

3 знака, че връзката ви няма бъдеще

В началото на всяка връзка страстите взимат връх и постоянно не виждаме някои притеснителни неща или ги отдаваме на към момента нагаждащите се характери.

Има обаче някои признаци, които е доста евентуално да се появяват още в самото начало на връзката ви, които еднопосочно приказват, че тя няма бъдеще.

1. Заживявате дружно прекомерно рано

Ако се съберете прекомерно рано, нещата най-вероятно няма да се получат в бъдеще. Хората са склонни да премълчават различията, а те след това се натрупват и свадите са неизбежни.

2. Няма го уважението

Ако индивидът, с който излизате, е податлив да анулира проектите ви, не ви дава отговор на известията или го прави прекомерно късно, нещата не наподобяват добре. Това е липса на почитание, което е симптоматично.

3. Не сте приоритет за другия човек

Важно е да се чувствате номер 1 в очите на колегата си. Дори и да не го прави всякога, да сте приоритет е извънредно значимо за бъдещето на връзката ви.

Ако сте забелязали някой от тези признаци, не се плашете. Надеждата не се е изпарила изцяло и един почтен и откровен диалог може да обърне наклонността. /dariknews.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР