В началото на военната специална операция на Руската федерация британският

...
В началото на военната специална операция на Руската федерация британският
Коментари Харесай

Сближаване на Москва и Киев, смътно спасяване на Зеленски, разкрития на наемници

В началото на военната специфична интервенция на Руската федерация английският министър председател Борис Джонсън предложи леговище на украинския президент Владимир Зеленски, само че той избра да остане в страната, за разлика от непознатите наемници, шокирани от действителната обстановка. Междувременно държавните делегации от Русия и Украйна наподобява се доближават към компромис.

Компромисът се доближава

Преговорният развой сред Руската федерация и Украйна продължава непрестанно на равнище експертни групи и напредъкът е забележим, сподели турският външен министър Мевлют Чавушоглу в изявление за вестник “ Хюриет ”.

„ Налице е доближаване сред позициите на двете страни по значими въпроси, в това число по сериозните. Виждаме, че те съвсем съответстват в първите четири точки “, сподели той, без да посочи кои са били те.

По-рано съветникът на съветския президент Владимир Медински, който оглавява съветската делегация, съобщи, че позициите на страните са се сближили оптимално по тематиките за неутралния статут на Украйна и отхвърли за присъединение към НАТО и са били близо по въпроса за Демилитаризация на Украйна.

Високопоставени източници на изданието " Украинска истина " оповестиха, че за 21 март е планувана онлайн среща на представителите на държавните делегации на Украйна и Руската федерация.

Спасяването на редови войник Зеленски

В изявление за “ Таймс ” английският министър председател Борис Джонсън призна, че е „ доста припрян “ да поддържа президента на Украйна Владимир Зеленски по какъвто и да е метод, заради което по-специално е предложил на него и фамилията му леговище в кралството в подтекста на съветската военна специфична интервенция в Украйна.

„ Обсъдихме всичко това доста от дълго време. Една от първите тематики беше въпросът какво ще се случи, в случай че нещата се объркат. Трябва да кажа, че Владимир постоянно е бил доста явен, че е длъжен на украинския народ и ще остане там, с цел да се грижи за него “, сподели ръководителят на английското държавно управление.

За да удостовери наличието си в родината си, Зеленски постоянно разгласява видео известия, направени на фона на най-емблематичните места в Киев, само че мнозина настояват, че това са инсталирани видеоклипове, а президентът от дълго време е в чужбина.

По-добре да си в пандиза, в сравнение с да се биеш за въоръжените сили

Посолствата на Украйна по света набират непознати жители в редиците на въоръжените сили на Украйна, пробутвайки красиви неистини. След като повярват, мъже от разнообразни възрасти, националности и специалности се причисляват към украинската войска, постоянно даже под опасността от наказателно гонене, само че най-после прекомерно късно схващат каква е действителността.

Вестник “Сън”разказа историята на 19-годишен гвардеец от пехотния полк “Колдстрийм” на английската войска, който своеволно отпътува за Украйна, с цел да се бие на страната на въоръжените сили на Украйна, макар възбраната на английското министерство на защитата. Младият мъж възприема това пътешестване като премеждие и опция да посети гореща точка, защото службата в полка, която изпълняваше най-вече церемониални функционалности, му се коства скучна, само че при идването си в Украйна той се усъмнява в правилността на решението и се свързва с командването на своя полк. При завръщането си в родината гвардеецът е арестуван от военната полиция, в този момент го чака арбитражен съд и затвор.

Има доста такива случаи, когато задграничните наемници избират да бъдат осъдени в личната си страна, в сравнение с да продължат да вземат участие във военните дейности в Украйна. За мнозина е същински потрес по какъв начин се държи формалният Киев по отношение на личните си сънародници.

„ Украинската страна има вяра, че руснаците, проруснаците и рускоговорящите в Донбас са население за заличаване не във боен смисъл, а в смисъл на геноцид. Това е в природата на геноцида. Една жена, чиято майка е в Мариупол, ми се обади и сподели, че сега, когато е желала да напусне къщата си, украинците са изгорили мебелите и къщата, макар обстоятелството, че са били просто цивилни ”, разяснява френския деец от армията Ерван Кастел в изявление за РИА Новости , който се бие на страната на националните републики от 2014г. насам.

Той приказва с неразбиране за потока от дезинформация за обстановката в Украйна, който се ускорява в западните медиис началото на съветската специфична интервенция до равнището на нервност, която няма граници: фотоси и репортажи от улиците на Донецк след удара от украинската ракета " Точка-У " се показват като хипотетична бомбардировка на Киев от съветската войска, по същия метод бомбардировката на Запорожската атомна електроцентрала беше показана като удар от съветската войска, до момента в който това беше направено от Националната армия на Украйна.

„ И в това време никой не ревизира дали тези отчети са истина, не учи работата на журналиста. За страдание западната аудитория гълтам всичко. Това е празник на лъжата. Това е цялостен парадокс, безгранична нервност, неистини, само че на Запад обществеността, недоучила в учебно заведение, толкоз има вяра на медиите, че е подготвена да повярва на всичко. Това в действителност е западна теология “, споделя Кастел.

Превод: В. Сергеев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР