В началото на вечното дерби сектори Г и А се

...
В началото на вечното дерби сектори Г и А се
Коментари Харесай

Бой, обстрели с ракети и линейки: Какво се случва на вечното дерби

В началото на безконечното дерби браншове Г и А се обстрелвха със сигнални ракети на Националния стадион " Васил Левски ".

Един последовател на " сините " бе откаран с кола за спешна помощ , като по първични информации положението му не е тежко.
 
 безконечното дерби Българска телеграфна агенция

Полиция влезе за малко в бранш А , откакто почитатели на Левски се пробваха да пробият и да навлязат на пистата на стадиона.
 
 безконечното дерби Българска телеграфна агенция

Привърженици на " сините " реагираха остро, откакто ракети полетяха към бранша, както и към ложата на Националния стадион . Положението за момента е овладяно, макар че стюарди се сбиха със ентусиасти . Линейката продължава да има работа, откакто по-рано трябваше да се намесва след обстрели с ракети сред секторите А и Г.
 
 безконечното дерби БГНЕС

 бомби NOVA

По-рано бе обявено, че осем огромни ракети и голям брой димки с дистанционно управление са конфискувани тази заран при щателни инспекции на Н ационалния стадион „ Васил Левски “ преди днешното дерби. Това сподели на брифинг основен контрольор Иван Георгиев , шеф на бранш „ Масови мероприятия “ - Столична дирекция на вътрешните работи.
 Министерство на вътрешните работи
 По думите му с тези ракети, вид химикалки – едните са с 380 изстрела , другите са с 300, могат да нанесат както материални , по този начин и физически вреди .

„ Въпреки, че при извършена среща предходната седмица, на която участваха представители на двата клуба, както и техни последователи, беше изговорено  да се избегне,  и по опция да не се внасят пиротехнически средства, с които да се предизвика напрежение в спортното събитие “, уточни още Георгиеви добави, че приема тези неща като провокация против органите на реда.  
 Министерство на вътрешните работи
Предстои обзор на записите на камерите на стадиона, с цел да се посочи по кое време и по какъв начин са импортирани пиротехническите произведения.
 Министерство на вътрешните работи

 Министерство на вътрешните работи
Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР