В началото на тази седмица стана ясно как Мария Шрайвър

...
В началото на тази седмица стана ясно как Мария Шрайвър
Коментари Харесай

В какви отношения са сега Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър

В началото на тази седмица стана ясно по какъв начин Мария Шрайвър е схванала за извънбрачното дете на Арнолд Шварценегер. От документалната поредица Arnold научаваме, че двойката е ходила на брачна консултация един път седмично и точно там Шрайвър е попитала брачна половинка си дали той в действителност е татко на Джоузеф.
 Арнолд Шварценегер и изневярата - по какъв начин Мария Шрайвър е схванала, че артистът има извънбрачен наследник
Как Мария Шрайвър е схванала за изневярата на Арнолд Шварценегер

Arnold дава отговори на доста въпроси

" Стори ми се, че сърцето ми спря, само че тогава ѝ споделих истината. " Арнолд добавя, че Мария Шрайвър е била съкрушена от признанието му, като коментира, че е имал спекулация с домашната прислужница Милдред Баена през 1996 година Но твърди, че първоначално в действителност не е знаел, че Джоузеф е негов наследник.

обаче въобще не обича да приказва по тази толкоз персонална и мъчителна тематика. " Мисля, че предизвиках задоволително болежка на фамилията си поради моята издънка. Всички трябваше да страдат. Мария трябваше да страда. Децата трябваше да страдат. Джоузеф. Майка му. Всички. Ще би трябвало да пребивавам с това до края на живота си. "

Легендата в бодибилдинга не крие, че е направил неточност. Но и признава, че в това време не кара Джоузеф да се усеща като че ли " не е добре пристигнал на този свят ". " Обичам го, той е необикновен млад мъж ", споделя още Шварценегер.
 Снимка 621569

Той и Мария Шрайвър се женят през април 1986 година, съвсем девет години след запознанството си. Раждат им се четири деца - това са дъщерите им Катрин и Кристина и синовете Патрик и Кристофър. През май 2011 година съпрузите се разделят, на фона на изказвания, че артистът и културист е имал спекулация.

В последна сметка той признава, че по време на брака си с Шрайвър му се е родил наследник, Джоузеф, от икономката Милдред Баена. През декември 2021 година разводът на Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър е финализиран.
 Арнолд Шварценегер и има вяра ли в живота след гибелта
Какво мисли Арнолд Шварценегер за гибелта

Актьорът е разгневен от мисълта, че хората не са безсмъртни

Сега и двамата не престават напред, като са запазили положителни и другарски връзки, поради децата и внуците си. Източник на Us Weekly споделя, че Шрайвър не желае да бъде съжалявана и е съсредоточена върху позитивни неща. Тя няма желание да разяснява обществено документалния филм Arnold и желае да остави случилото се в предишното, без да би трябвало да претърпява още веднъж компликациите във към този момент отминалия ѝ брак. Сега тя и Шварценегер се схващат добре и са съсредоточени  " върху това, което е най-важно за тях - децата им ", добавя още източникът.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР