В началото на следващия месец ноември се очаква нова вълна

...
В началото на следващия месец ноември се очаква нова вълна
Коментари Харесай

Путин и Роухани се разбрали как иранският петрол да избегне санкциите на САЩ


В началото на идващия месец ноември се чака нова вълна от наказания на Съединени американски щати против Иран, като този път евентуално ще се стигне и до възбрана за покупката на ирански нефт, главното приходно перо в бюджета на ислямската република.

В момента Техеран има съществени проблеми с разпадащата се стопанска система и обезценяването на иранската валута и едно спиране на износа ще докара евентуално до непоправими вреди за страната. Затова е потърсена помощта на Русия, която обаче също има свои ползи на международния пазар за нефт и няма да допусне те да бъдат нарушени, твърди израелският онлайн информативен уебсайт mako.co.il, като се базира на източник от израелските секрети служби.

Русия и Иран към този момент са изработили скришен проект, който планува иранският нефт да се транспортира до Русия през Каспийско море, да се преработва в съветски рафинерии и да се продава на международния пазар под съветска марка.

Печалбата, която Москва ще има от обстановката ще е забележителна. За отплата, съветски артикули и услуги ще бъдат предоставени на Иран по по-ниски цени, твърди източникът.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР