В началото на следващата седмица хитовия български медицински сериал „Откраднат

...
В началото на следващата седмица хитовия български медицински сериал „Откраднат
Коментари Харесай

„Откраднат живот“ събира звезди, фенове и екип в ексклузивна прожекция за началото на новия сезон

В началото на идната седмица хитовия български медицински сериал „ Откраднат живот “ ще сплоти звезди, почитатели и екип в извънредна прожекция, която ще сложи началото на дълго чакания осми сезон.
 image2_16x9.png За яхтата на двойкаджията На фокус
Най-големите фенове на продукцията ще имат опция да видят първи началото на „ Откраднат живот: Кръвни връзки “ и да научат най-интересното от екипа на сериала и актьорския състав. Прожекцията на първи епизод, който ще продължи с вълнуващите лекарски истории, ще бъде на 10 септември от 19:30 ч. в зала 3 на Cinema City в Mall of Sofia. Билетите за събитието към този момент са в продажба.

„ Отбелязването на началото и финала на „ Откраднат живот “ на огромен екран, в наличието на почитателите, е неизмеримо прекарване, както за нас, по този начин и за актьорите. Това е моментът, в който историята оживява и виждаме по какъв начин тя е докоснала през годините всички тези хора в залата “, споделя продуцентът на сериала Евтим Милошев .

Осми сезон слага акцент на тематиката за кръвта, която ни ръководи . Още в първите епизоди феновете ще видят обичаните си герои в нова светлина и изправени пред провокации, които ще трансформират хода на събитията в „ Света Анастасия “.

 Откраднат живот NOVA

„ Откраднат живот: Кръвни връзки “ стартира на 10 септември от 20:00 ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата на NOVA и на формалната страница на „ Откраднат живот “ във Фейсбук, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
.month-theme.image-container { background: url(https://m3.netinfo.bg/media/images/39378/39378295/1600-398-themeseptember.jpg); } Тема на месеца в Edna.bg Обратно в час
c Септември  Мъдрите правила, по които еврейските родители възпитават умни деца Обратно в час Мъдрите правила, по които еврейските родители възпитават умни деца  Как да насърчим придвижването у децата Обратно в час Как да насърчим придвижването у децата  За яхтата на двойкаджията Обратно в час За яхтата на двойкаджията Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР