В началото на новия политически сезон от ГЕРБ обявиха, че

...
В началото на новия политически сезон от ГЕРБ обявиха, че
Коментари Харесай

Управляващите се заканиха да изкарат пълен мандат, а опозицията – да ги свали

В началото на новия политически сезон от ГЕРБ оповестиха, че тази година избори няма да има и приготвят промени в изборните правила а социалистите обявиха, че „ работят за събаряне на държавното управление “. Движение за права и свободи предизвести за идваща парламентарна рецесия, а участващите във властта " Обединени патриоти " - че няма да изоставен, тъй като в случай че го създадат, мястото им ще бъде заето от Движението.

" През отминалата 2019 година, в границите на два избора, българските жители ясно демонстрираха, че желаят смяна и развиване, само че не през радикализъм и гражданска война, а през разсъдък и честност. Затова през тази година няма да има предварителни избори ", сподели ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Даниела Дариткова.

Тя добави, че още в първите дни на новата година се обрисуват очертания на напрежение във вътрешен и интернационален проект. Затова трябвало " да проявим воля за единение и водене на разговор сред другите политически сили без значение дали са в ръководството или в съпротива ". От ГЕРБ били наясно с ниското доверие в партиите и по тази причина трябвало спор " оттатък спекулациите и взаимните обвинявания " за финансирането им и промени в изборните правила. " Ангажираме се да дадем оптимални гаранции, че всеки глас на български жител има значимо значение за развиването на демократичния развой в страната ", сподели още Дариткова.

Тя разгласи, че " водната рецесия в Перник ще се трансформира във опция за промени " - депутатите на партията щели да намерят решение. Декларацията ѝ приключи с думите: " Бог да пази България ".

Поредна държавна рецесия
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР