В началото на нова връзка жените се интересува от един

...
В началото на нова връзка жените се интересува от един
Коментари Харесай

Сексът издава: Влюбен ли е във вас?

В началото на нова връзка дамите се интересува от един главен въпрос – дали възприятията им са споделени. Ето за какво е обикновено те да търсят признаци в държанието на мъжете, посредством които да получат по този начин стремежи отговор. Когато става въпрос за секса, държанието на мъжа също може да бъде издайническо.

Когато сте влюбени, напълно естествена реакция е да желаете тези страсти да бъдат взаимни. Има доста признаци, които могат да ви подскажат дали мъжът също е влюбен във вас. Включително и признаци, свързани с неговото полово държание. Според специалисти има няколко основни неща, които би трябвало да откривате във вашия фаворит във връзка с секса при започване на връзката ви. Това в действителност са сигнали, че той също е влюбен във вас.
Той е изцяло открит и обвързван с вас
Сексът самичък по себе си съставлява свързване сред двама души. Когато това свързване се усеща освен на физическо, само че и на прочувствено равнище, може да приказваме за съществуването на усеща от двете страни. Ако вашият нов сътрудник е изцяло открит с вас, не се тормози да споделя желанията и терзанията си, това несъмнено е добър знак. Преди всичко обаче вие би трябвало да се чувствате по-дълбоко свързвани с него. Поддържането на зрителен контакт, целувките и докосванията са знаци, че вие не сте възприемани единствено като полов обект.

 Добави изложение
Той желае вие да бъдете задоволени
Ако новият ви сътрудник е влюбен във вас, той сигурно ще желае вие да бъдете изцяло задоволени в леглото. Много евентуално е даже да слага вашите потребности над неговите. Той няма да го прави, с цел да потвърди на себе си и на вас какъв добър ухажор е, а тъй като в действителност ще го е грижа за вашето наслаждение. Ако усещате, че мъжът е предан на идеята вие да бъдете в действителност задоволени полово, значи несъмнено има усеща към вас.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР