В началото на месец февруари ще се изиграят квалификациите за

...
В началото на месец февруари ще се изиграят квалификациите за
Коментари Харесай

Раонич се завръща в отбора на Канада за Купа Дейвис

В началото на месец февруари ще се изиграят квалификациите за Купа Дейвис. След пресявките, следва и групова фаза, а един от любимците за положително показване е съставът на Канада. Канадците се изправят против Южна Корея, а в отбора на „ кленовите листа “ попадна и някогашният международен номер 3 Милош Раонич.

Раонич ще размени Денис Шаповалов, който от своя страна взе решение да се концентрира върху самостоятелните съревнования и през идната седмица ще взе участие на шампионата в Монпелие. Самият Шаповалов направи своя коментар по тематиката, като съобщи, че на първо място желае да си върне игровия темп и да натрупа мачове на ниво  ATP.

 „ Искам да бъда свестен вярно. За мен, постоянно е чест да представям родината си, само че в този момент обстановката е друга. Едва първоначално съм на своето завръщане и искам да се съсредоточвам върху идните шампионати. Обичам да играя за Канада, само че би трябвало да натрупвам игрови темп и да се опитам да се върна още веднъж измежду най-хубавите. Сигурен съм, че момчетата ще се оправят и без мен, и имам вяра, че ще продължим напред след дуелите с Южна Корея “, сподели Шаповалов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР