В началото на годината стана ясно, че легендарният Бадър Хари

...
В началото на годината стана ясно, че легендарният Бадър Хари
Коментари Харесай

Шок за Бадър Хари! Отнесе 19 месеца наказание заради допинг

В началото на годината стана ясно, че именитият Бадър Хари се е провалил на допинг тест след борбата си с Есди Гергес, като с изключение на него се бяха провалили още Гергес, Младен Брестовац и Ариел Мачадо. В пробите с урина на бойците сa открити следи от неразрешени субстанции и от Doping Autoriteit Netherlands (DAN) започнаха следствие, което продължи няколко месеца. Наказанията на четиримата бойци бяха решени от Instituut Sportrechtspraak (ISR) и ето какви са те:

Бадър Хари получава 19 месеца наказване, откакто дава позитивна проба за неразрешени субстанции на GLORY 51 ROTTERDAM, където се бие против Есди Гергес и печели с решение.

Есди Гергес, който е някогашен играч на GLORY и се би с Hari на GLORY 51, също получи публично неодобрение от DAN, само че отхвърли всяко нарушаване и обществено уточни, че оспорва препоръчаното неодобрение.

Младен Брестовац получава публична забележка поради неговите проби, които са взети на GLORY 54, където се изправи против рико Верхувен и загуби с решение.

Ариел Мачадо получава 20 месеца наказване, откакто дава позитивна проба за неразрешени субстанции на GLORY 47 LYON, където се изправи против Артьом Вахитов и загуби с решение.

Маршал Зелазник, който е основен изпълнителен шеф на GLORY показа, че заема твърда позиция против използването на неразрешени субстанции и чака най-високите стандарти от своите спортисти. GLORY се ангажира да остане водач в битката против използването на субстанции, които усъвършенстват представянето на бойците в спорта. В резултат на тези санкции успеха, която Бадър Хари реализира над Гергес е анулирана и борбата е оповестена за несъстояла се. Наказанията влизат в действие от 21-ви декември 2018 година за Мачадо и от 7-ми май 2018 година за Бадър Хари. Наказанието за Бадър ще изтече в края на годината и той ще може да се бие под банера на GLORY.
mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР